Театър София може и все още да е в ремонт,

...
Театър София може и все още да е в ремонт,
Коментари Харесай

4 момчета и едно момиче на ръба на престъплението

Театър София може и към момента да е в ремонт, само че това надалеч не значи, че трупата му си почива. Напротив - креативна активност ври и кипи и резултатът от най-новото, по което работи екипът, ще може да забележим единствено след броени дни.
 Когато Цветана Манева, Алекс Сърчаджиева, Александър Сано и Калин Врачански приказват
Когато Цветана Манева, Алекс Сърчаджиева, Александър Сано и Калин Врачански приказват " за любовта... "

Между музиката и думите

Премиерното зрелище на Театър София, което краткотрайно ще се играе на сцената на " Сълза и смях " поради ремонта, носи заглавието " Игри в задния двор " и е по текст на Една Мазия. Историята в него е по същински случай и е изпълнена с обрати. Главни герои са четири момчета и едно момиче, които през играта стигат до закононарушение.

15-годишната Двори, изгубила на пет години своя татко, търси провокации и рискове " в най-тъмните места ". Люшка се сред детска доверчивост, полов ентусиазъм, наивна сантименталност и комплицирани пристрастености. Страхът от занемаряване като че ли я подтиква към това, което на пръв взор може да ни се стори като почтена детска игра. След това стартират неприятностите. И обратите.
 Снимка 613396

Представлението обаче не упреква едната или другата страна в спора, а по-скоро цели да ни опише за конфликта сред желанията, пристрастеностите, младежкия ентусиазъм, въздържаност и волност на подрастващи детски мозъци.

" И въпреки да съм се отдалечил прекомерно, прекомерно доста от вилнеещите тийнейджърски пристрастености, почувствах странна убеденост, че разбирам и мога да опиша забавно този сюжет. При изискване, че намеря особеното момиче Двори и четирите момчета с неукротима сила. Намерих ги ", споделя режисьорът на постановката Николай Поляков.
 Снимка 613394

За функциите на четирите момчета е разгласен кастинг, на който са определени дебютиращите артисти от НАТФИЗ Даниел Кукушев, Денислав Маринчев, Димитър Стойнов и Рафаел Бижев. Те ще си партнират с Елеонора Иванова, която е в основната роля на Двори.
 Снимка 613395

Актрисата неотдавна направи пробива си в киното с присъединяване си във филмите " Чалга " и " Шекспир като улично куче ". Освен това е номинирана от Фондация Стоян Камбарев за премията " Полет в изкуството 2023 " и може да се похвали с присъединяване в трилъра The Wheels Of Heaven, в който си партнира с холивудските звезди Мики Рурк и Гари Стреч.
 “Граф Монте Кристо “ - новата премиера на Калин Врачански и Койна Русева в Младежки спектакъл “Николай Бинев ”
Калин Врачански като граф

С какво ново се е захванал артистът този път

Премиерата на " Игри в задния двор " е на 10 април от 19 ч. в Театър " Сълза и смях ". Следващите дати са 11 април и 16 май, а цялата информация за представлението е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР