Театър Иван Димов - Хасково представя тази вечер Веселата карета

...
Театър Иван Димов - Хасково представя тази вечер Веселата карета
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, вижте как Фънки впряга Веселата карета ...

Театър " Иван Димов " - Хасково показва довечера " Веселата карета " от Елин Рахнев. Начало - 20 часа, а мястото -  Лятно кино " Орфей ".

Живеем или се преструваме... Мечтаем или единствено сънуваме... Има ли разлика сред горе и долу...

" Каретата " е готова, конете са впрегнати. Димитър Баненкин, Точно Токмакчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов ще ви накарат да спите на земята и да ходите по небето. Чака ви едно пътешестване, в което всички сънища са действителност. Това пътешестване не е за всеки, а единствено за определени, за огромни късметлии “, споделя Фънки - по-известен в последните месеци като Господин Разцветников, притежател на " Веселата карета ".

Всеки, който не се качи на " Каретата ", ще загуби част от фантазиите си. Всеки, който е бил в нея, ще ги има в остатък. Смехът е до синьо, а сълзата засяда след зениците. Но в действителност животът е едно огромно казино. И всеки самичък избира цвета, на който да заложи. И каквото стане!

" Преди доста години имах една концепция да напиша нещо по-автобиографично за себе си и най-после се случи нещо като пиеса. Почнах да диря артисти и най-после моите най-любими артисти се включиха в тази концепция ", споделя за началото режисьорът Елин Рахнев. По думите му, историята е за това, че дали сме горе, или сме долу, няма никакво значение. " Да сме по-спокойни и по-свободни, уповавам се и тук, уповавам се и горе ", пожелава си той.

Елате в приятната конюнктура на Лятно кино " Орфей ", с цел да си дадете отговор на философските въпроси, а и да се посмеете!

Сценографията е на Анелия Райкова, а музиката - на Георги Георгиев.

Още за събитията в Пловдив през днешния ден четете в най-хубавия културен гид " Марица ".

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР