Теа прекалява с питиетата и може би това ще се

...
Теа прекалява с питиетата и може би това ще се
Коментари Харесай

Двама се бият за сърцето на Теа в новия епизод на „10 първи срещи“

Теа прекалява с питиетата и може би това ще се окаже ключът към триумфа на шестата ѝ среща от опита „ 10 първи срещи “ в новия епизод на риалити уеб сериала. Как претендент номер шест завоюва своя втори късмет, разберете първо във Vbox7.com.

След като Tеа за малко не получи предложение за брак на предходната си среща от опита „ 10 първи срещи “, тя се пуска по течението и продължава с търсенето. От профила на следващия претендент излиза наяве, че шестата първа среща ще бъде друга от предходните. Шестият претендент се споделя Рангел. Той е млад, деятелен и обича да се забавлява, само че за какво Мина и Стела го афишират за сериен палач, разберете в новия епизод на „ 10 първи срещи “.

Срещата стартира добре и с цел да разчупят ситуацията, Теа и Рангел си поръчват шотове. Двамата прекаляват с питиетата, настроението им се покачва и изпращат провокативни фотоси на приятелките на Теа. Това стартира да смущава клиентите в заведението, както и Ангел, който работи там като барман и знае за опита на красивата Теа.

Теа е прелестно сюрпризирана от Рангел и отрито му декларира, че би желала да му даде втори късмет. Възмутен от свободния му език и обноски, както и от държанието на Теа, Ангел е заставен да им направи забележка. Неговата интервенция води до словесна офанзива с забавен край. Дали Ангел не е скрито влюбен в Теа?

Как Рангел съумя да впечатли Теа и да завоюва втори късмет? Ще продължи ли Ангел скрито да бди над Теа и кой ще бъде утешаван? Отговорите се крият в новия епизод на „ 10 първи срещи “ единствено във Vbox7.com.

Гледайте „ 10 първи срещи “ всяка сряда от 16:00 часа във Vbox7.com. Още вести за сериала следете и във Фейсбук страницата на „ 10 първи срещи “.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР