Те заразяват с добра енергия, позитивно луди са и никога

...
Те заразяват с добра енергия, позитивно луди са и никога
Коментари Харесай

С тези зодии никога няма да ви е скучно

Те заразяват с добра сила, положително луди са и в никакъв случай не се отегчават. Тези зодии са луди по своята пристрастеност, имат луди хрумвания и са родени оптимисти. Тяхната наслада от живота значи, че сигурно в никакъв случай няма да се прозявате когато сте с тях. Проверете дали вашата зодия е измежду тях!

Водолей

Водолеят е най-големият чешит, само че това не учудва никого. Дори самият Водолей. Много от думите, които споделя, нямат смисъл, само че това е неговия сексапил. Когато разказите му се оказват правилни, доста хора търкат очите си от учудване.

Стрелец

Стрелецът е човек, който има способността да се приспособява към обстановките и хората, с които се намира. Благодарение на това не се възприема като чудноват. В същото време е доста деятелен и заразява с оптимизъм. Това не е необичайно, само че такова многообразие и колебливост от време на време са необясними.

Лъв

Някой, който е чудноват, не е виновен и изцяло зрял. Това е Лъвът. Оставя нелепости и странности за купони, отвън тях е балансиран. Освен това Лъвът има лидерски качества. Някой, който не се приема на съществено, в никакъв случай не може да стане подобен човек. Не споделяме, че тази зодия в никакъв случай не се увлича, само че го прави умерено.

Козирог

Козирогът е човек, който споделя това, което мисли. В главата му няма цедилка, която да разделя думите, които не би трябвало да излизат от устата му. Той е пряк, което може да го накара да наподобява необичайно. Защо? Той намерено ще опише на приятеля си за половите си проблеми, ще се ухили след ястие, с цел да се увери, че няма заседнало парче вечеря. Въпросите му са също толкоз изненадващи. За благополучие, на обществено място, сдържа дивите си инициативи.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР