Те ви обират всеки ден, те ви бъркат всеки ден

...
Те ви обират всеки ден, те ви бъркат всеки ден
Коментари Харесай

Борисов: Те ви обират ежедневно, по 30 млн. на ден отиват в Швейцария

" Те ви обират всеки ден, те ви бъркат всеки ден в джоба - по 30 млн. дневно отиват в Швейцария и ви го приказваме месец и половина. Промяната ми откраднаха, всичко живо откраднаха ". Така разяснява предходните ръководещи лизерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборна акция на партията в Сандански, на която участваха и Делян Добрев и Росен Желязков.

Бившият министър председател даде обещание след спортна зала в града да направи и плувен басейн и се възмути от бездействието и примирението на локалните за спрените планове. " Не знам дали ме е гняв, или позор от всички нас - готово оборудване, в този момент щяхме да сме минали над Кресна, стои 2 години, най-големите тунели и мостове стоят подготвени и неизползваеми и вие покорно ги гледате. 40 минути карах през Кресна зад един тир. Защо бе, хора, парите за " Струма " ги оставихме? Като овце с километри опашки, за какво - пристигнали двама от Харвард да ни научат... Поети са писали за тая безропотна работа! Последния ден Сандов зачерта целия план, тъй като по този начин на Киро татко му споделил, и вие от Сандански мълчите. Сега в случай че на втори не сме с огромен % разлика, парите за Струма ще се върнат, ще ги платим от бюджета и в никакъв случай Кресна няма да стане. Това сте създали 2 години. Те ви обират всеки ден, те ви бъркат всеки ден в джоба - по 30 млн. дневно отиват в Швейцария и ви го приказваме месец и половина. Промяната ми откраднаха, всичко живо откраднаха ", добави Бойко Борисов.



" Всеки ден по новините гледате, че петролът е поевтинял, а в това време не се запитвате за какво, откакто се е сринал петрола, цените са високи. Това не се ли питате като зареждате?! И в кои джобове отиват тези пари - в кои шкафчета, кои кюлчета?! На вас всеки ден ви взимат парите от джоба. Първо ви показахме от храните, експортьор на ток сме - за какво ще се подвига цената на тока или на продукцията, обвързвана с ток. Те похарчиха парите от бюджета - всяка седмица теглят по 500 млн. ", сподели още водачът на ГЕРБ.

И добави: " Въпросът не е кой ще завоюва и какво ще прави по-късно. Въпросът е да можем да изкараме зимата. Справихме се 2009 година с гръцката рецесия. После пристигна миграционната рецесия, на Петрич правихме лагери, разбрах се с турците, с гърците, с Европейски Съюз - нулева миграция. После пристигна ковида - най-добре се справихме. Мога да се оправя, тъй като има най-хубавите специалисти, най-умните хора са при нас. Делян Добрев е учил дружно с Асен Василев и е доста по-умен от него, единствено не можа да се научи по този начин да прави схеми. Росен Желязков е един от най-хубавите адвокати в България ".

Освен изборите за народни представители, от партията оповестиха, че слагат начало и на акцията за кмет на Сандански - претендентът им ще е Стоян Стоев, локалният общински началник на ГЕРБ. Евродепутатът Андрей Новаков показа Георги Георгиев като бъдещият представител на района в Народното събрание.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР