Те усилено търсят капачка на резервоар за зареждане с гориво

...
Те усилено търсят капачка на резервоар за зареждане с гориво
Коментари Харесай

Вижте как две млади жени се опитват да заредят Tesla с бензин

Те интензивно търсят капачка на контейнер за зареждане с гориво

На бензиностанция в Съединени американски щати две дами са се пробвали да заредят с бензин електрически автомобил Tesla Model 3. Друг водач се опитал да им помогне, само че те не го послушали. Видеоклипът е оповестен в канал в YouTube. Въпреки че електрическите коли към този момент са доста публикувани, към момента има хора, които очевидно не са подготвени за тях.

Например тези две американки, които не схващат правилото на работа на електрическите коли.

На дамите им лишава доста време да търсят несъществуващата капачка на контейнер за зареждане с гориво в електрическия автомобил Tesla Model 3. Първо се пробват да го заредят с бензин през резервоара за течност за чистачките.

Случаен водач, който почнал да снима протичащото се, подхвърлил на дамите, че колата им е електрическа, тъй че не се нуждае от бензин. След това дамите стартират да спорят и не престават да търсят капака на резервоара за бензин.

Американките намерили врата за електрическо зареждане в задната част на автомобила. Те обаче решили, че това е излишно гнездо, и го пренебрегнали. В края на видеоклипа дамите вземат решение въпреки всичко да налеят бензин в резервоара за течност за чистачките. Как е приключило всичко не излиза наяве, остава зад кадър.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР