Те унищожават спестяванията на хората, казва Андреас УтерманИзненадващо е, че

...
Те унищожават спестяванията на хората, казва Андреас УтерманИзненадващо е, че
Коментари Харесай

Финансов бос: криптоактивите трябва да бъдат забранени

Те унищожават спестяванията на хората, споделя Андреас Утерман

Изненадващо е, че регулаторите към момента не са забранили криптоактивите, счита водещ финансов управител (източник: CCO Public Domain)

Ръководителят на едно от най-големите сдружения за ръководство на активи в Европа прикани международните регулатори да забранят криптоактивите. Босът даже ги упрекна поради „ съсипването на спестяванията на хората ”.

„ Трябва да ги възбраните ”, сподели основният изпълнителен шеф на Allianz Global Investors Андреас Утерман по време на панелна полемика в Лондон. „ Лично аз съм сюрпризиран, че регулаторите до този миг не са се намесили уверено ”, съобщи мениджърът, представен от Ройтерс.
още по тематиката
Утерман направи коментара, седейки до Андрю Бейли – началник на Британската организация за финансова дисциплинираност. „ Това в действителност е много мощно ”, отвърна той на Утерман, добявяйки, че „ няма „ присъща стойност ” на криптоактивите.

„ Ние следим това доста деликатно ”, увери Бейли. Властите също оферират криптомонети (ICO), които компаниите могат да употребяват като различен метод за набиране на средства, освен това под наблюдаване, увери Бейли.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР