Те ще ви отнемат само 10 минути на ден и

...
Те ще ви отнемат само 10 минути на ден и
Коментари Харесай

Ето как бързо и лесно да се справим с увисналия корем

Те ще ви лишават единствено 10 минути дневно и се показват в най-простичката и приятна утринна гимнастика, само че за сметка на това могат да отстранен увисналия стомах, да ви създадат по-стройни и витални.

Упражнение 1
Вдишайте надълбоко с корема, като оптимално изпъчите коремната стена. Броите постепенно до пет, отпускате се и издишвате въздуха през устата. След това “глътнете” корема, стегнете го в горната част, където е стомахът - като че ли желаете да го “скриете” под ребрата.

Задръжте дишането, като броите въображаемо до три и издишайте. След това отново вдишайте и повтаряйте упражнението толкоз пъти, на колкото годините сте. Ако не можете да извършите едновременно толкоз доста повторения, спрете, починете си и продължете. Пак си починете и продължете, само че дано е в границите на един ден.

Това упражнение може да се извършва и в изправено, и в седнало състояние, и то без да виждат близките. Повярвайте, това упражнение се оправя чудесно с мастните отлагания на корема и масажира органите в коремната празнина.

Кои са останалите извършения, които ще ни оказват помощ, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР