Те ще решат дали да одобрят икономически мерки в подкрепа

...
Те ще решат дали да одобрят икономически мерки в подкрепа
Коментари Харесай

Общинският съвет във Варна отново ще заседава присъствено


Те ще решат дали да одобрят стопански ограничения в поддръжка на бизнеса във Варна. Една от тях е освобождението на притежателите на заведения за хранене и заведения от такса " тротоарно право “ за интервала 1 април до 30 юни 2021 година Другото предложение е за удължение периода за подаване на заявления за установяване на такса " боклук “ съгласно декларираното количество.

Сред тематиките на днешното съвещание е въвеждането на наложително предучилищно обучение на 4-годишните деца в детските градини от образователната 2021/2022 година Друг финансов въпрос, който съветниците ще прегледат, е отпущането на средства от общинския бюджет за завършването на ремонта на стадион " Спартак “.

На разискване и гласоподаване ще бъде подложено и предложение за преименуване на местности на територията на община Варна.

Предоставянето на еднократни помощи на обществено слаби варненци и на хора със здравословни и репродуктивни проблеми също попада в дневния ред.

Заседанието ще се организира при съблюдаване на всички противоепидемични условия в сходство с издадени заповеди. То ще може да се наблюдава и онлайн през YouTube канала на Общински съвет – Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР