Те се наричат Combat 18 - дясноекстремистка организация, около която

...
Те се наричат Combat 18 - дясноекстремистка организация, около която
Коментари Харесай

Соmbat 18: Неонацистите, които зоват към въоръжена борба

Те се назовават Combat 18 - дясноекстремистка организация, към която в последно време доста се разшумя. Особено откакто се разбра, че главният обвинен за убийството на политика Валтер Любке - Щефан Е. - е поддържал контакти с неонацистката формация.

Преди няколко дни нейният немски клон извърши нещо, което другояче прави рядко: разгласява свое видео, на което мъж с маска, черни ръкавици и мрачно яке споделя, че Германия е стигнала до такава степен, че всеки жител самичък би трябвало да пази себе си и своето семейство. " Доверието на жителите в политиката, правораздаването и медиите е изцяло разрушено ", споделя мъжът с електронно фалшифициран глас.

Независимата антифашистка проверяваща платформа Exif счита, че е разпознала мъжа от видеото: Робин Шмиман е един от ръководителите на Combat 18 в Германия. Той е лежал 8 години в пандиза за убийството на мъж от тунизийски генезис по време на грабеж, а до момента в който е бил зад решетките е водил преписка с Беате Чепе от неонацистката формация " Националсоциалистически незаконни " (NSU).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР