Те са всеотдайни, неподправени и супер талантливи. Коко, Ани, Митко,

...
Те са всеотдайни, неподправени и супер талантливи. Коко, Ани, Митко,
Коментари Харесай

Нещо чудесно ще се случи утре в Пловдив

Те са всеотдайни, неподправени и супер надарени. Коко, Ани, Митко, Пепа, Марио и Миро са пловдивчаните, които ще допрян сърцата ви с първата си фотографска галерия, озаглавена " Хората през обектива “. Един план на People of Plovdiv, който за първи път ще показа най-емоционалните фрагменти от живота на прелестния Пловдив!   

" People of Plovdiv " демонстрира най-красивото лице на града ни. Селекцията на фрагментите беше и към момента е сложна. Накрая с тъга в сърцето подбрахме 60 фотографии. Все едно да имаш хиляди деца и да им казваш - " Ти няма да отидеш, ти също! “ - описват основателите на плана. 

" Специално за изложбата ще се създаде нов усет шоколад от нашия сътрудник Венсан Гайо. Ще го запазим в загадка до самото показване. Първото му представяне ще е точно при нас. Ще подготвим и лимитирана бутикова серия на опаковката с типа на плаката на изложбата. Специални благодарности и на мол Plovdiv Plaza, които се свързаха с нас и след селектирането на 80 фрагмента, ще брандират витрини на магазини с наши фотографии. “ - разкриват още създателите на изложбата. 

А това, което си пожелават несъмнено ще ви учуди - " Пожелаваме си повече свободно време. Също, зад нас в никакъв случай да няма тил и да би трябвало да бъдем подвластни от някого. Искаме да запазим концепцията на плана чиста, без да бъде спонсориран. И, несъмнено, все по-голямо ентусиазъм. “ 

Изложбата " Хората през обектива “ ще се организира на 1 декември (събота) от 16:30 ч. в Пловдивския културен институт (ул. " Иван Перпелиев " 5). Заповядайте на едно вълнуващо събитие, от което ще си тръгнете въодушевени и заредени с доста въодушевление! Събитието се организира с медийната поддръжка на Plovdiv24.bg .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР