Те са великото трио на българската музика - Богдана Карадочева,

...
Те са великото трио на българската музика - Богдана Карадочева,
Коментари Харесай

Великото българско трио отново излиза на сцената

Те са великото трио на българската музика - Богдана Карадочева, Стефан Димитров и Васил Найденов. Изпълнители на едни от най-големите естрадни шлагери у нас, тяхното творчество остава постоянно и непреходно. " Докога "

Богдана Карадочева е безапелационна: Всяко излизане на сцена е неспокойствие. " Миряна Башева е написала едни от най-хубавите ни песни. Тя е мъдрец, а аз доста внимавам какво пея. Работила съм с Маргарита Петкова, Жоро Борисов. Желая на младите триумф и шанс, само че си пишат сами текстовете, а не са имали задоволително време да прочетата задоволително лирика, с цел да знаят, че една ария е обръщение ", счита тя. 

От своя страна Стефан Димитров счита, че е помъдрял с годините. " Като си минал известно количество години имаш възприятието, че си положил големи старания за нищо. След 100 години никой няма да се сети кой е бил финансов министър по ваше време, само че ще си спомня за артистите ", уточни той в " На фокус " по NOVA. 

Васил Найденов също изрази твърда позиция: " Всички си разрешаваме странни волности от време на време, само че никой не е задължен на никого. Мнозина си фантазират, че светът се върти към тях и би трябвало да ги разбираме. Аз се трансформирах, тъй като правех на мухата път. Сега към този момент не прощавам, както на себе си, по този начин и към другите ", разкри той.

7 ноември още веднъж ще е музикален празник в България, тъй като Богдана Карадочева и Стефан Димитров са резервирали зала №1 на НДК за грандиозния им концерт, наименуван " Безнадежден случай “.

След като спектакълът означи извънредно сполучлива премиера в Града под тепетата, в този момент ще зарадва и софиянци. Кралицата на шансона акцентира, че с изключение на нея и Стефан на сцената ще излязат Михаил Белчев, Васил Найденов, Виктор Калев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР