Те са успешни и красиви и нямат какво да крият.

...
Те са успешни и красиви и нямат какво да крият.
Коментари Харесай

10 знаменитости, които едва ли знаете, че са бисексуални

Те са сполучливи и красиви и нямат какво да крият. От Анджелина Джоли до Меган Фокс – тези звезди са бисексуални и намерено го декларират, разберете кои са те от класацията на канала Top of the tops във Vbox7.

Анджелина Джоли

Една от най-красивите дами на света, която има цели три брака с мъже още през 2003 година признава, че е бисексуална. На пряк въпрос в изявление тя дава отговор напълно изрично: „ Разбира се “.

KАК съдебна експертиза Е ПРОМЕНИЛА АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ (СНИМКИ)
 Певицата Фърги Певицата Фърги
Фърги

Вокалистка на Блек Айд Пийс през 2009 година удостоверява спекулациите към сексуалността си в изявление. „ Още през цялото време бях напълно почтена за този факт, а всички се държаха като че ли е някаква вест. Върнете се четири години обратно и ще видите, че съм дала отговор същото “, споделя тя.

Ейми Уайнхаус

По разкази на другари на починалата певица тя през 2010 година си е признала, че харесва както мъже, по този начин и дами. Те настояват, че певицата е споделила: „ И какво от това? Харесвам и дами. Имала съм връзки с други дами, само че това не значи, че не обичам Блейк “.

Ейми Уайнхаус е била скрито сгодена малко преди гибелта си

Кеша

Американската изпълнителка Кеша също усеща привличане и към двата пола. Пред „ Хъфингтън поуст “ певицата изяснява: „ Обичам хора. Полът не е от голяма важност. За мен е значим духът, който носи индивидът, с който си “.
 Дрю Баримор Дрю Баримор
Дрю Баримор

През 2003 година известната актриса дава отговор в изявление на въпроса „ Харесваш ли дами? “.

„ Дали одобрявам дами? Да, одобрявам. Винаги съм се смятала за бисексуална “. След това тя даже споделя за минали връзки, които е имала с дами.

Рецепта за благополучие от Дрю Баримор
 Амбър Хърд Амбър Хърд
Амбър Хърд

Считаната за секссимвол Амбър Хърд през 2010 година на събитие на неправителствена организация подкрепяща хомосексуалните публично афишира, че е бисексуална. След разкритието ѝ, хората стартират да я смятат за лесбийка, само че по-късно тя прецизира, че това не ѝ подхожда, тъй като е имала сполучливи връзки както с дами, по този начин и с мъже.

Майкъл Стайп

Един от създателите, водач и вокалист на американската рок група R.E.M. се приема по-скоро за пансексуален, в сравнение с за бисексуален. За него полът няма значение. Той постоянно е говорел намерено за сексуалността си. На въпрос от 2004 година дали счита, че е гей, той дава отговор по този начин: „ Не се смятам за гей. Има разграничителна линия сред това да бъдеш гей и да бъдеш просто друг “.

Марлон Брандо

Носителят на два оскара за основна мъжка роля и лицето на „ Кръстникът “ Марлон Брандо разкрива своите полови желания в разнообразни биографии и през целия си живот постоянно е бил открит по този въпрос.

„ Както доста други мъже и аз съм имал хомосексуални прекарвания. Никога не ми е пукало какво мислят хората за мен “.
 Меган Фокс Меган Фокс
Били Джо Армстронг

Вокалистът и китарист на пънк-рок групата Green Day още в края на предишния век споделя, че сексуалността му в никакъв случай, не е била проблем. „ Мисля, че съм бил бисексуален през целия си живот... Това е красиво нещо “.

Меган Фокс

„ Нямам подозрение в съзнанието си дали съм бисексуална “, споделя тя пред списание "Ескуайър ". Тя даже споделя, че би предпочитала да има връзка с лесбийки, а не с бисексуални дами:

„ Лицемерка съм. Не бих излизала с жена, която е била бисексуална, тъй като това означва, че би спала и с мъже. А мъжете са толкоз мръсни, че не желая да дремя с жена, което е спала мъж “.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР