Те са толкова добри приятели, че дори си поправят грешките,

...
Те са толкова добри приятели, че дори си поправят грешките,
Коментари Харесай

Вергов поправя грешките на Карамазов

Те са толкоз положителни другари, че даже си поправят грешките, без значение дали са граматически или житейски. Актьорът Юлиян Вергов не пропусна да поправи неточност в правописа на сътрудника си Владо Карамазов, освен това без грам терзание, видя HotArena .

Докторът–санитар от „ Откраднат живот ” показа фотография от летище София в профила си в Инстаграм. „ Сбогом Българио ”, написа той във връзка заминаването си. Вероятно на отмора или за фотосите на нов филм, написа „ Телеграф ”.

„ Много трагично, само че въпреки всичко си оправете правописа ”, направи му забележка сътрудника му Юлиян Вергов . Той също играе в поредицата, само че извършва ролята на доцент Банков там.

Бившата му телевизионна обичана Диана Димитрова /д-р Огнянова/ пък го смъмри. „ Ех, при толкоз сериозни другари защо са му на човек врагове ”, майтапи се тя.

И до момента в който актьорите другарски се закачат, почитателите съществено се уплашиха, че любимецът им може да напусне страната и да избяга от България вечно. Някои му пожелаха шанс и здраве в новия живот, а други се чудеха дали ще се върне.

„ Ще се върне! На 13 януари играе в „ Рибарят и неговата душа ” в Театър 199. Взела съм си билети ”, побърза да успокои останалите фенка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР