Те са сред любимците на България и е вярно, че

...
Те са сред любимците на България и е вярно, че
Коментари Харесай

Взрив: Дони и Нети били пред развод заради изневяра! (ето кой кого направил лопатар)

Те са измежду любимците на България и е правилно, че като че ли в действителност са родени един за различен. Дони и Нети - две имена, от дълго време звучащи и възприемащи се от близките като едно. Невъзможно е да споменеш единия, без да си помислиш за другия. Абе... сиамски близнаци, само че те също са имали земетресения в връзките си.

Малцина знаят, че Дони и Нети са били през бракоразвод, а повода за това е била невярност. Първа кръшнала Антоанета Добрева като за това се говореше още преди години. Нети имала спекулация с починалия към този момент Иван Ласкин, много преди той да се влюби и събере с Алекс Сърчаджиева.

Дони научил за рогата си и несъмнено, буен. А след това, като всеки " уважаващ себе си мъж ", решил да си избърше окаляното достолепие и да си го върне по същия метод. Забежката на Дони не била обвързвана с усеща, камо ли да прерасне във връзка, само че той го направил преднамерено и целеустремено дал на Нети да го разбере.

Последвали луди кавги и решения за бракоразвод, разкриват през днешния ден близки до тях източници. Както се споделя, документите били към този момент готови, когато двамата си дали сметка, че се обичат и че един без различен не могат.

" Седнаха, поговориха, поплакаха, а най-после ги мазета на смях. Те по тази причина са толкоз готини, тъй като могат да бъдат " над нещата ". Простиха си взаимно и продължиха. Е, до през днешния ден нямат други прегрешения ", разясняват източниците.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР