Те са родени бойци – някои още деца и аматьори

...
Те са родени бойци – някои още деца и аматьори
Коментари Харесай

„Лица зад медалите“ в „Темата на NOVA“

Те са родени бойци – някои още деца и дилетанти в спорта, а други към този момент международни величия на кръга. Българските кикбоксьори се трансформират в интернационална сензация – 28 наши състезатели до 19 години стават международни първенци през октомври в Италия. Взимат златото, откакто се борят с 2000 кикбоксьори от 63 страни. Тази седмица в „ Темата на NOVA ” противоречивият публицист Виолета Асенова и операторите Станислав Илиев и Андрей Стоилов ще срещнат феновете с историите оттатък медалите.

Двама от златните медалисти са брат и сестра на 17 и на 7 години. Сред огромните очаквания и първенци в кикбокса при мъжете се и подрежда млад IT експерт, а 21-годишно момиче, минало през балет и бойни изкуства и победило в тежки житейски борби, става капитан на женския народен тим по кикбокс. Единици от най-хубавите ни кикбоксьори пък към този момент водят в международните ранглисти на професионалния кръг.

Тази събота извънредно пред NOVA ще приказва и спечелилият в най-престижните интернационалните кикбокс вериги – 28-годишният Стоян Копривленски, който оставя зад тила си специалността на морски капитан, с цел да сбъдне фантазиите си в бойния спорт.

Разкази за смели сърца и за непредвидени обрати по пътя към арената на спечелилите – гледайте в „ Темата на NOVA ” на 12 ноември, незабавно след Новините на NOVA в 19:00 ч.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР