Те са призвани да са на сцената, а публиката от

...
Те са призвани да са на сцената, а публиката от
Коментари Харесай

Любо Нейков, Тончо Токмакчиев и Христо Гърбов за "Дъ Шоуто" - новото комедийно предаване на bTV


Те са призвани да са на сцената, а публиката от първия миг е прикована. Смехът е сигурен и заниманието обезпечено в тяхната компания. За изкуството да разсмиваш и постоянно да намираш светлата страна на живота – три комедийни звезди влизат в студиото, а мотивът е " Дъ Шоуто ". Любо Нейков и Тончо Токмакчиев гостуваха в студиото на " Тази събота ", а Христо Гърбов се включи посредством видеовръзка, с цел да споделят детайлности за шоуто по bTV. Защо са решили да кръстят предаването " Дъ Шоуто "? Ето какво споделиха тримата комедийни артисти.

" Защото е смешно и занимателно, един от сценаристите даде концепция за името. На нас доста ни хареса и ни хареса ", показа Нейков.

" Веднага излиза наяве от името защо иде тирада. Отдавна искахме с Любо още веднъж да създадем нещо дружно ", сподели Токмакчиев.

" Идеята е в " Дъ Шоуто " да има от всичко по малко ", добави той.

" Това е един чисто нов формат - една комбинация от ситком и предаване. Има трима основни герои, които отвън ефира си имат личен живот ", сподели Нейков.

" Публиката ще вижда какво се случва и зад ефира - взаимноотношенията на действителни герои ", добави Токмакчиев.

" Много е готино да се работи с такива сътрудници, които имат построен доста мощен имунитет да резервират страстта си по време на 16 часа фотоси ", сподели Христо Гърбов.

" Искаме да стане положително, занимателно и гледано предаване от хората ", добави той.

" Най-добрият енергиен източник е хуморът ", съобщи Нейков.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР