Те са пълни измамници! С този коментар директорите на един

...
Те са пълни измамници! С този коментар директорите на един
Коментари Харесай

Интернет компания съди Съсекс за милиони: Те са проклети измамници! (Двойката в изгнание и от двореца)

" Те са цялостни измамници! " С този коментар шефовете на един от най-големите колоси за интернет наличие, прекратиха контракта си за подкаст с Меган и Хари. Кралската двойка е ощетила компанията с 20 милиона $, а съгласно някои дългът им пораства още повече, защото показват извънредно отношение и към други компании.

Както стана ясно преди дни, известна интернет компания приключи контракта им, като ги лиши от хонорар за 10 милиона $. Сега обаче абсурдът се разрасна още повече, тъй като Меган и Хари не са спазили своя ангажимент към платформата да основат качествено и известно наличие, което да отговори на интереса на потребителите.

В формалното изказване се споделя, че двете страни се разделят с най-хубави усеща едни към други и се гордеят със наличието, което са основали дружно. Но Бил Симънс, един от водещите сътрудници на компанията, разяснява много сериозно двойката. " Проклетите измамници. Това е подкастът, който трябваше да пускам с тях. Трябва да се напия някой път и да опиша за безумния си диалог с Хари през Zoom в опити да работя с него. Това е страхотна история.

Толкова съм изтощен от този човек. Той не стопира да хленчи. Единственото, което умее да повтаря, е да хленчи против кралското семейство. На кого му пука, какво искаш да кажеш?! Ти даже не беше обичаният наследник. Живееш в Монтесито и продаваш документални филми и подкасти, а в действителност никой не се интересува от теб или от мнението ти. Интересен си, единствено в случай че приказваш за кралското семейство или по-скоро, в случай че се оплакваш от тях ", споделя още Симънс.

Говори се, че Меган обезверено се пробва да избави фамилните финанси като подписва контракт с школа за гении. Отделно от това, принцесата възнамерява да възвърне и персонален блог, който конкурира този на Гуинет Полтроу. Явно ситуацията им в действителност е комплицирано, тъй като не бяха поканени и на формалния рожден на краля, който се състоя на 17 юни, както е по традиция... 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР