Те са на по близо 80 години, искат да победят

...
Те са на по близо 80 години, искат да победят
Коментари Харесай

Приемственост срещу революция: Байдън срещу Сандърс

Те са на по близо 80 години, желаят да победят Доналд Тръмп и са политически ветерани с няколко десетилетия стаж в Конгреса. С това се изчерпват приликите сред Джо Байдън, водач на умерените демократи, и Бърни Сандърс, който се афишира за политическа " гражданска война ", написа Франс прес.

В деня след " Супервторника ", с шумното завръщане на някогашния вицепрезидент на Барак Обама, се обрисува конкуренцията за номинацията на Демократическата партия на Съединени американски щати да се трансформира в двубой сред тези двама мъже с много разнообразни политически позиции.

Двама мъже, два стила

Лъчезарна усмивка, грижливо сресана коса, Джо Байдън е политик от остарялата школа, който не крие какво мисли и с подготвеност влиза във физически контакт. Поздрави, сърдечни ръкостискания, даже целувка по главата на някогашна законодателка от Конгреса - деянията му на искреност го сложиха в центъра на полемика, която той обезврежда, декларирайки положителните си планове и изменящите се " обществени правила ".

77-годишният някогашен сенатор от Делауер се употребява с прочут капитал от благосклонност, дължащ се значително на това, че той не се колебае да демонстрира страсти и съчувствие. Дори гафовете му, които са доста, оказват помощ да наподобява по-близо до хората.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР