Те са Кунка Великова и Нина Димова. Кунка е специалист

...
Те са Кунка Великова и Нина Димова. Кунка е специалист
Коментари Харесай

„Неща с душа“: Промяната е вяра в суперсилите на всяко дете

Те са Кунка Великова и Нина Димова . Кунка е експерт по образование и кариерно развиване. Нина има огромен опит в създаването и ръководството на планове. Преди съвсем 10 години ги събира желанието им да работят в интерес на другите. От тогава до през днешния ден дружно основават разнообразни планове, свързани с образование на деца и младежи и поддръжка на хора в неравностойно състояние.

ПРОМЯНАТА стартира от … вярата, че всяко дете може да успее и да разкрие цялостния си капацитет.

Децата в България се нуждаят от … време за игра и стойностни, разрастващи игри и пособия, които им оказват помощ да следват вътрешното си любознание, да откриват света и да построяват обич към ученето.

Помагаме, тъй като … имаме вяра, че децата през днешния ден са нашето бъдеще на следващия ден. Уверените и подкрепени деца имат опцията да се трансфорат в по-успешни и щастливи възрастни.

Социалното предприемачество значи … че зад това, което вършим, стои една по-голяма идея и концепция. Това е и нещото, което ни води напред и ни оказва помощ да се оправяме с компликациите.-->

Най-големият ни триумф досега е … създаването на над 50 просветителни пособия и основаването на прелестен екип, в който хора с увреждания имат опция за реализация.

След 5 години планираме … да създадем още редица забавни просветителни материали, да достигнем до повече деца в България и в чужбина, както и да оказваме помощ на повече хора да се осъществят.

Какво е “Неща с душа ”?

основават просветителни игри и материали, които оказват помощ на децата да учат по-лесно и посредством игра. Чрез тях децата могат да развиват значими умения като фината си моторика, координацията, речта, въображението си. Спомагат и за научаването на буквите, цифрите, забавни обстоятелства за природата и света. Материалите са приспособени към просветителната система и могат да се употребяват от всички деца, с цел да упражняват наученото в клас. Но са изключително потребни за деца със специфични потребности, които се затрудняват да усвояват образователния материал от учебниците и хартиените пособия. Всички материали са основани в партньорство със експерти и са ръчно направени с доста обич от хора с увреждания.

Може да гласувате за финалистите в тазгодишното издание на най-голямата обществено виновна самодейност на NOVA – ПРОМЯНАТА на адрес.

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира за шеста поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 100 000 деца и младежи от цялата страна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР