Те са известни, те са секси, всички ги желаят и

...
Те са известни, те са секси, всички ги желаят и
Коментари Харесай

ТОП 6 на най-красивите и естествени гърди в България

Те са известни, те са секси, всички ги желаят и най-важното - имат естествени гърди. В последните години силиконките дебнат от всеки ъгъл, а натуралните гърди са недостиг, само че ето доказателствата, че въпреки всичко ги има:

6. Преслава

Фолк звездата е известна с натуралните си гърди, които даже трябваше да понижава преди години. Големи гърди, огромен гений - това са все думи, които важат напълно за Преслава.

5. Симона

Младата поп-фолк дива има естествени и огромни гърди, по които много момчета припадат, само че уви - този бюст не е основан за доста ръце и очи.

4. Тита

За гърдите на Тита от дълго време се знае, че са изцяло натурални. Певицата няма шлагери напоследък, само че пък фотосите ѝ натрупат хиляди лайкове. Особено тези, които са по бански.

3. Симона Загорова

Господ е давал и е изливал, когато е създавал дъщерята на Глория. Симона Загорова е секси, надарена и натурална.

2. Дария Хаджийска

Актрисата не е постоянна в Instagram, само че път е изцяло естествена хубавица. Няма по какъв начин да не попадне в класацията ни. Чаровната актриса проби с ролята си в сериала „ Братя “ и от този момент медийният интерес към нея е огромен, а ние чакаме с неспокойствие новите ѝ изяви (и фотоси в Instagram като тази долу, които ни оставят без думи).

1. Дара

Големи, натурални и красиви. Дара е една от дребното надарени българки, които не са коригирали нищо по себе си.

Изображение: https://www.instagram.com/simona_alphamusic/, https://www.instagram.com/hrisistar/, https://www.instagram.com/dariyahadjiiska/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР