Те са изключително издръжливи, много силни и непобедими. Съдбата ги

...
Те са изключително издръжливи, много силни и непобедими. Съдбата ги
Коментари Харесай

Три непоколебими зодии. Никога не се предават и се борят докрай

Те са извънредно издръжливи, доста мощни и непобедими. Съдбата ги подарява с огромна мощ, воля за битка и храброст. И макар че се разграничават по характер, те имат едно общо нещо – имат вяра в себе си и в никакъв случай не се отхвърлят. Житейското им мото е добре предадено от латинското изречение dum spiro spero (докато има живот, към момента има надежда). Това са трите най-твърди зодии в целия зодиак – постоянно се борят до дъно.

Телец

На пръв взор може да наподобява малко прекомерно спокоен и ленив, само че не трябва да се подценява. Телците са крепко стъпили на земята и е мъчно да бъдат предизвикани. Това успокоение и леден взор е тяхната мощ. Лесно устояват на изкушението и операцията. Ако си наумят нещо, безспорно ще го реализиран. Понякога им би трябвало повече време, само че в последна сметка триумфът ще е на тяхна страна. Хората от тази зодия могат да се учат от грешките и да си вършат заключения от тях. И макар че са много чувствителни, те имат способността да изключват страстите и да се управляват от разсъдъка и прагматизма. Всичко това ги прави непобедими.

Лъв

Присъствието му в тази ранглиста евентуално не е изненада за никого. Лъвовете са известни със своята храброст. Те са родени водачи и спечелили. Те не се опасяват да поемат опасности и да прокарват пътеки. Те могат да поемат отговорност и да носят следствията от личните си решения. Трудно е да ги пречупиш. Душата на войник постоянно надвива в Лъва. Хората от тази зодия са надарени с огромна мощ, имат огромен капацитет и знаят по какъв начин да го употребяват вярно. Освен мощ и поредност в дейностите, не им липсва и мъдрост. Тази композиция прави Лъва извънредно мощен и нормално реализира всичко, което пожелае. Никой не може да го спре.

Скорпион

Най-голямата мощ на Скорпиона са неговите усеща. От обич или ненавист той може да унищожи всичко. Така че по-добре не се забърквайте с него и не му пречете. Той е като торнадо, което прекатурва всичко по пътя. Именно от страстите черпи силата си, а те не му липсват, тъй като е извънредно сензитивен човек. Лесно е да го нараниш и мъчно да получиш прошката му. Единственият метод да се оправи с болката за един Скорпион е отмъщението. Той няма да се успокои, до момента в който не накаже всички, които съгласно него го заслужават. И макар че работи импулсивно, може да бъде извънредно акуратен, удряйки чувствителни точки.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР