Те са една от най-харизматичните известни двойки. Въпреки че се

...
Те са една от най-харизматичните известни двойки. Въпреки че се
Коментари Харесай

Най-голямата грешка, която Джордж и Амал Клуни са допуснали с децата си

Те са една от най-харизматичните известни двойки. Въпреки че се срещнаха в по-зряла възраст, или може би тъкмо поради това, те се трансфораха и в едно от най-стабилните фамилии, с което не може да се похвали светът на Холивуд.

Джордж Клуни нееднократно е признавал какъв брой е благополучен с Амал и близнаците им - петгодишните Ела и Александър, само че в последното си изявление за CBS Mornings говори и за грешките, които със брачната половинка му са позволили при развъждането им. 

Колкото и изненадващо да звучи, двамата с Амал съжаляват, че са ги научили на италиански.

В телевизионното предаване CBS Mornings към 61-годишния артист се причисли и 44-годишната му брачна половинка. Целта на гостуването им беше да разпространяват новото им шоу за награди - първите награди Albie на Фондацията на Клуни за правдивост. Но с изключение на за тях, двамата направиха и нещо друго - поговориха за децата си, което се случва доста рядко.

Водещата Гейл Кинг попита какво ги " радва " на тази възраст, когато артистът разкри, че не са осъзнавали каква неточност би било да ги учат на италиански.

" Направихме ужасна неточност. Ние ги научихме на италиански... само че ние не приказваме италиански ", изясни Клуни.
 Снимка 589227
" Въоръжихме ги с език, с който могат да ни навредят, и в действителност не знаем какво споделят ", призна Клуни, добавяйки, че приказват и френски.

Актьорът също се пошегува, че е от Кентъки и " британският е моят втори език ", до момента в който Амал разкри, че синът им Александър гледа на баща си като на шегобиец.

" Синът ни към този момент е огромен веселяк. Ти си го научил на всички тези неща и в този момент той се майтапи с теб ", добави Амал.

Джордж разкрива още, че обичаният супергерой на Александър е Батман, макар че не наподобява доста впечатлен, че татко му в миналото е изиграл точно тази роля. 
 Снимка 589225
 

" Аз споделям " Знаеш ли, аз бях Батман ", а той споделя " Да, само че към този момент не ", пошегува се Клуни, имайки поради облика си в " Батман и Робин " от 1997 година, добавяйки: " Само в случай че знаеше какъв брой правилно е това. "

Що се отнася до това какво мисли артистът, в случай че децата му решат да преследват кариера в шоубизнеса, Клуни се пошегува, че те към този момент са по-умни от него и надали ще го създадат.

" Могат да вършат каквото си желаят. Предполагам, че те са малко по-умни от мен, тъй че евентуално ще създадат нещо доста по-различно - те към този момент приказват три езика, а аз все още работя над британския си ", иронизира се Клуни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР