Те са дълбоко в грижата за кожата. Тийнейджърите и тийнейджърите

...
Те са дълбоко в грижата за кожата. Тийнейджърите и тийнейджърите
Коментари Харесай

Tweens разкриват своите 40-минутни процедури за грижа за кожата за $200, тъй като лекарите предупреждават, че някои продукти могат да навредят на децата

Те са надълбоко в грижата за кожата.

Тийнейджърите и младежите са все по-обсебени от грижата за тена си. 9-годишната щерка на Ким Кардашиян, Норт Уест, разгласява, че е получила комплицирана грижа за лицето предишния месец в своя акаунт в TikTok, до момента в който други млади девойки, които нямат връзка с Кардашиан, харчат стотици долари за скъпи артикули и комплицирани, многоетапни схеми. Родителите и лекарите се борят да дефинират кое е безвредно развлечение и кое е евентуално нездравословно.

„ Тя гледа дете и ние й плащаме в долари на Sephora “, сподели Ира Съветски, 40-годишен, еластичен хирург от Горен Ийст Сайд, пред The ​​Post за пристрастеността на 11-годишната му щерка Стела към грижата за порите.

Миналата събота той я заведе на пазар, с цел да може да направи видеоклип „ Приготви се с мен “ в TikTok, известен формат на платформата.

„ Никога не съм стъпвал в Sephora допреди няколко месеца “, сподели той. „ Казвам й: „ Нямате потребност от този или оня артикул “, тя ме слуша … през част от времето. “ <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР