Те са бели и зли, мразят ни и мислят само

...
Те са бели и зли, мразят ни и мислят само
Коментари Харесай

Сблъсък: „белите и злите“ срещу мигрантите. Ще гръмнат ли акустичните пушки?

Те са бели и зли, ненавиждат ни и мислят единствено за личния си комфорт. Думи на Худайназар Н., деятел от Афганистан, който оказва помощ на свои сънародници, които търсят избавление в Европа. Острата му реакция е във връзка неприятното отношение към мигрантите в Европа.

В Гърция националисти излизат на митинг против мигрантите, както и против свои съграждани, които поддържат чужденците и оферират да им бъде даден заслон в страната. Те идват отнякъде, описват измислени истории и желаят да се възползват от нашите запаси и страна. Това е недопустимо, безапелационни са представители на патриотични организации. В страната все по-често се чуват гласове да бъдат употребявани всеобщо акустични пушки против мигрантите освен по границата с Турция, само че и на други места, където се появяват по-големи групи. Cилaтa нa звукa на тези оръжия e изчиcлeнa тaкa, чe врeмeннo дa извaди чoвeк oт cтрoя, нo нe и дa гo убиe. Те все по-често се употребяват против всеобщи митинги, когато стане напечено.

Австрийският канцлер Курц съобщи, че всяка миграционна вълна би трябвало да бъде разпределена в прилежащите на Афганистан страни. Това оповестява UNN базирайки се на AR. Това той разгласи по време на визитата си в Белград след среща със сръбския президент Александър Вучич. Курц сподели, че не би трябвало да има евентуална мигрантска вълна към Европа. „ Убедени сме, че хората, напускащи Афганистан, би трябвало да бъдат обгрижвани в прилежащите страни. Ето за какво ние сме в контакт със страните от района... Не би трябвало да идват в Европа “, сподели канцлерът Курц.

Евронаблюдатели към този момент разясняват, че хиляди мигранти от Близкия изток, Африка и Азия са „ заседнали “ в страни от Балканите, където минава така наречен „ Балкански миграционен път “ към Западна Европа.

Протести ще има и в Париж, където с изключение на обичайните към този момент митинги против прекомерните ограничения против Ковид-19, ще се повдигнат и плакати за строги ограничения за недопускане на мигрантска вълна във Франция.

Протести по същия мотив се чакат и в Германия. В същото време талибаните в Афганистан обявиха през вчерашния ден, че упорстват Германия да признае тяхното ръководство и да окаже финансова помощ на страната. Берлин към този момент не дава отговор.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР