Те протестират срещу автобусите с български изселници, които пътуват в

...
Те протестират срещу автобусите с български изселници, които пътуват в
Коментари Харесай

50 души блокираха границата при Капитан Андреево

Те стачкуват против рейсовете с български изселници, които пътуват в изборния денОколо 50 души блокираха границата с Турция тази заран. Те стачкуваха против рейсовете с български изселници, които пътуват в изборния ден.

Протестиращите носеха плакати с надпис " Ердоган, долу лапите от България! ". Според протестиращите Турция се меси във вътрешните работи на България, заяви „ Монитор ".

" Не представляваме никоя партия! Ние сме българската страна! ", сподели предприемачът от Хасково Веселин Илчев, който твърди, че е уредник на митинга. Според източници на Монитор няма проведени рейсове с български изселници от Турция.

Пътуват единствено рейсовете по постоянни линии. По тях се движат към 20 рейса от Истанбул и Бурса до София и Кърджали. Още толкоз са интернационалните постоянни линии до Сърбия, Румъния, Австрия и Германия. На място има сили на полицията и жандармерията, които са неведнъж повече от протестиращите.

Водят се договаряния за организация на блокадата. Ще се пропущат рейсове през избрани времеви " прозорци ". Очаква се митингът да продължи до края на изборния ден.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР