Те (Продължаваме промяната – бел. ред.) иска да си говорим

...
Те (Продължаваме промяната – бел. ред.) иска да си говорим
Коментари Харесай

Борисов: Подкрепете предложението на ПП за разследване на главния прокурор

Те („ Продължаваме промяната ” – бел. ред.) желае да си приказваме пред камерите, изгода от това обаче няма. Ще има, в случай че се разберем по точките. Първо специалистите ще утвърдят тези неща, по които аз и те ще приказваме. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред управлението и народните представители от партията, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Борисов мина по 16-те точки на „ Продължаваме промяната ”, определяйки ги като „ една частичка ” на метода, по който се ръководи страната.

Той напомни думите си, че предходното държавно управление го смъкна корупцията, не ГЕРБ.

Да ни трича има право да го прави единствено народът. Народът обаче гласоподава за нас – при вашите правила, ви победихме, съобщи Борисов.
Като нелепост Борисов дефинира настояването „ ГЕРБ да се откаже от пъпната шнур с Гешев ”.

Пъпната шнур на ГЕРБ е с Европа и с Америка. Когато ви събрах и ви приказвах за Северна Македония, и за Украйна, ви споделих, че ще губим гласоподаватели, само че това е нашата пъпна шнур – с най-големите празненство в Европа, съобщи Борисов и стартира да преглежда 16-те целта на „ Продължаваме промяната ”, които бяха сложени като изискване:

" Подкрепяйте техния закон за следствие на основния прокурор – говорете с сътрудниците и го подкрепете, ние няма от какво да се тормозим. Мен ме откриха в къщата в Банкя и отново там ще ме намерят. Подкрепете тази точка, основният прокурор е човек като всеки един, той не е Господ, в случай че сгреши – би трябвало да има човек, който да го проверява, съобщи Бойко Борисов.

Борисов пресметна, че има два разновидността като краен резултат и финансов резултат от настояванията в 16-те точки на Политическа партия: В единия разноските се усилват с 5,7 милиарда, в другия – разноските се усилват със 7,1 милиарда

Имаме да избираме сред 5,7 и 7,1 милиарда повече, съобщи Борисов.

Той изиска специалисти, отпред с финансиста Кирил Ананиев от тяхна страна и посочени от Политическа партия, да беседват, с цел да бъде подготвен, когато договарянията стигнат до там, че да взе участие персонално в тях.

Предлагам работещ вид – Кирил Ананиев, финансист, те си избират енергетик и сядат. За да отида аз на диалог по тия тематики квалифициран. Те (ПП – бел. ред.) бягат от експертен диалог, желаят да създадем шоу – да се скараме и да не стане с първи мандат. За втори мандат, в случай че не го извършите да изчислим сметките, изобщо няма да има втори мандат и трети няма да има, съобщи Бойко Борисов и уточни, че това експертните групи са вид да има държавно управление – каквото и да било, сподели той.

Борисов още веднъж уточни, че държавно управление може да се направи до месец май, с цел да се преде народа през зимата.
Те се готвят за избори, цялата им тактичност е да се готвят за избори, съобщи още Бойко Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР