Те представляват външната проява на стареенето. С напредване на възрастта

...
Те представляват външната проява на стареенето. С напредване на възрастта
Коментари Харесай

Какви са най-ефективните методи за премахване на бръчки

Те съставляват външната демонстрация на стареенето. С придвижване на възрастта еластинът, колагенът и хиалуроновата киселина, които поддържат кожата ни гладка, понижават.

Фактори, които дават отговор за появяването на бръчките са: непрекъснат стрес, нараснала сензитивност или прекалено излагане на вятър или слънце, погрешно хранене, неправилна грижа за кожата, недоспиване, липса на хидратация, корист с алкохол и цигари, хормонални проблеми, нечиста околна среда, късно заспиване вечер.

Какви са най-ефективните способи за унищожаване на бръчките?

Дермабразио

Дермабразиото е уместно за използване при съществуването на по-фини бръчки. Извършва се под анестезия, а след процедурата се вижда оток, който изчезва до седмица. Резултатът от дермабразиото е доста нежна и розова кожа, а тенът се изравнява до няколко месеца. Омазняването на кожата и отбраната от слънце са доста значими след процедурата.

Лазерно лекуване

Това е един от най-ефективните способи за унищожаване на бръчки и фини линии. Разбира се, значимо е да се употребява качествено здравно съоръжение цени, с цел да се реализиран оптимални резултати. Лазерното лекуване подтиква образуването на нов колаген, което води до възстановяване структурата и релефа на кожата, понижаване на фините линии и бръчките. За по-добър резултат са нужни повече от четири процедури.

Химически пилинг

Процедурата съставлява нанасяне на една или няколко органични киселини с друга мощ върху кожата. По този метод се провокира безвредно елиминиране на повърхностните епидермални пластове на кожата и допустимо деяние върху по-дълбоките структури на дермата. Необходими са няколко процедури, с цел да се реализира добър резултат, а за възобновяване са нужни няколко дни.

Интрадермална кислородна терапия

Това е мезотерапия, за която не се употребяват игли. Интрадермалното навлизане става посредством бликам О2 под високо налягане, хидратиране с 95% чиста хиалуронова киселина и комплекс от голям брой витамини. Така се доближават дълбоките пластове на кожата и се придвижват дейни съставки, които противодействат на стареенето. След процедурата кожата е охладена и успокоена, а странични резултати не се следят.

Дермални филъри

Най-популярните дермални филъри са тези с хиалуронова киселина. Те работят към година след слагането им, а типът на лицето наподобява напълно натурален. Процедурата е лека и бърза, само че е значимо да се направи при потвърден експерт в региона, с цел да се избегне некачественото слагане на филърите, което може да докара до алергична реакция, появяването на хематоми и подутини поради пренасяне на част от продукта в друга област на лицето.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР