Те подчертаха, че в основата на тази програма ще бъде

...
Те подчертаха, че в основата на тази програма ще бъде
Коментари Харесай

До няколко дни ще бъде представена програмата на ”Продължаваме промяната”

Те подчертаха, че в основата на тази стратегия ще бъде по какъв начин да се построи една по-добра България в кратковременен и средносрочен проект.

" Влизайки в Министерството на стопанската система, видяхме, че приключването на парите не се управлява. Един от образците са язовирите. Стоейки в министерството, видяхме, че нямаме какво толкоз да променим, а потребност от смяна има. Това беше и моето решение да направя идната крачка към " Продължаваме промяната ". Това съобщи пред БНР Яна Балникова - зам.-министър на стопанската система при някогашния длъжностен министър Кирил Петков, част от екипа на политическата групировка " Продължаваме промяната ".

Тя посочи, че може да предложи опита си от работа в аутсорсинг промишлеността и кръговата стопанска система.

" България е страна с голям капацитет, само че той е разграбван в продължение на години ", сподели Даниел Лорер, работил в Министерството на стопанската система, също част от екипа на политическата групировка " Продължаваме промяната ", приключил информатика и бизнес ръководство в Университета в Тел Авив, бил е консултант на министър в служебния кабинет на Марин Райков.

Той акцентира, че в продължение на 4 месеца към този момент са показали какво са способни да създадат " във краткотрайна обстановка и без парламентарна поддръжка ".

" Основното в Договора за честност, който ще подпишат всички, влизащи в екипа на групировката, е бистрота на приходи и банкови сметки ", посочи Лорер.

Той акцентира, че в идващия парламент се надяват да работят с транспарантни и честни хора: " Това, което видяхме в 46-ия парламент е, че такива хора има във всички обединения ".

Балникова и Лорер бяха безапелационни, че в предизборната акция на " Продължаваме промяната " няма да има " грозни нападки към останалите участници на политическата сцена ".

Лорер съобщи, че брачната половинка му ще напусне в идващите дни поста на заместник-министър на финансите и ще напусне МФ, само че посочи, че тя няма проекти да се включи в политическия план.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР