Те отвръщат със залпове от манипулации, лъжи и контраатаки, които

...
Те отвръщат със залпове от манипулации, лъжи и контраатаки, които
Коментари Харесай

Да воюваш с армията на корупцията е достойно, но без ”къртица” в отбора

Те отвръщат със залпове от операции, неистини и контраатаки, които отхвърлят даже очевидното. Пуснаха в ход и митинги на служащи и чиновници, които желаят неизплатените им пари, само че не споделят кои компании съставляват, нито какъв брой милиона са получили техните работодатели авансово за работа, която ще бъде свършена… някой ден.

Срещу специалистът Комитова се изправя в целия си „ застрашителен “ растеж Николай Нанков, който повече от година играеше ролята на „ куфар “ в джипката на експремиера Борисов. И Нанков атакува като жилнат, тъй като зад тила му е боса Бойко и тези компании, на които е бил медиатор. Нанков няма опция - или пази до последна капка кръв, или му стоварват всички грехове и става клиент на бай Ставри.

Министър Комитова обаче има по-голям проблем – евентуална „ къртица “ в екипа. Не е пресилено. Нека изгледа записа с присъединяване на нейния заместител Иван Шишков по бТВ тази заран. Да чуе по какъв начин бяга от отговорност и заобикаля мъчителните тематики. Чии ползи пази този човек? Още ли е непосредствен с Борисов както е бил като проектант на Банкя? Разбира се и бТВ се включват в тази игра, като след него дават думата на Нанков, който може и да е географ по обучение, само че без да му мигне окото твърди, че Комитова лъже и манипулира. Атакува нея, а не Шишков.

Трудно е да воюваш с машина, захранвана над 10 години с милиардите от бюджета, само че тройно по-трудно е, когато предатели се спотайват в крепостта.

Няма дребни изменничества, учи класикът.

Витали Роник
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР