Те няма да я гледат още дълго по обществената телевизия.

...
Те няма да я гледат още дълго по обществената телевизия.
Коментари Харесай

Андреа Банда Банда е до юни в БНТ

Те няма да я гледат още дълго по публичната телевизия. През юни закачливата брюнетка с детско държание си потегля и предаването ще търси следващото си лице с вяра този път химията му със феновете да се получи.

Андреа Банда Банда е сключила контракт единствено за 20 излъчвания в Българска национална телевизия. Тя към този момент е снимала няколко от тях, които наложително би трябвало да видят бял свят, тъй като по този начин или другояче са платени и подготвени за лъчение. Новата водеща ще снима оставащите епизоди на порции от по няколко дневно, само че след 20-то издание се чака да си вземе сбогом с екипа. Тъй като вечерното шоу се излъчва един път седмично, т.е. 4 пъти месечно, сниманата продукция би трябвало да изтече в ефир през юни. След това се чака шоуто да излезе в лятна почивка, а от есента да бъде поето от различен хазаин.
Реклама
33-годишната хала таи очаквания да остане много по-дълго в народен ефир и има открити мераци да е дълготраен кадър на Българска национална телевизия. Междувременно сътрудниците й към този момент са й измислили нов прякор. Заради непрекъснатите й прочувствени прояви от екипа почнали под сурдинка да я назовават Плачещата Панда Панда.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР