Те живеят в миналото и сякаш не искат да се

...
Те живеят в миналото и сякаш не искат да се
Коментари Харесай

Тези ЗОДИИ все още живеят в миналото

Те живеят в предишното и като че ли не желаят да се откъснат от него. Не са подготвени да се отворят за нови прекарвания и събития. Напротив, много мощно се тревожат за предишното и всичко, което е било в него. Тези зодии отделят доста време и старания, гледайки непрекъснато обратно. Така не могат да се насладят на сегашния миг.

Дори сегашното и бъдещето да оферират по-щастлив и по-здравословен живот, за тях е доста мъчно да се освободите от предишното.

Ето кои са тези зодии:

Рак

Имате освен огромно сърце, само че и прелестно минало. Вие цените толкоз доста хубавите  мемоари, че потребността от придвижване напред не наподобява толкоз явна. Предпочитате да се наслаждавате на мемоари от предходните си връзки и другари. Никога не забравяте за всички прелестни моменти, които сте споделили с тези хора. Понякога ви се коства, че всичко е било доста по-добре от в този момент (особено в случай че тези хора към този момент не са в живота ви). Ако всичко зависеше от вас, тогава бихте върнали предишното си. Но би трябвало да погледнете действително на нещата и да започнете да се наслаждавате на сегашното.

Скорпион

Вие желаете всичко да бъде тъкмо както си го представяте, а не по различен метод. И в случай че се неуспехите или се разделите с някого, тогава гневът и отвращението могат да ви заключат в предишното. Вие се борите да не загубите надзор над това, което в действителност към този момент не е във вашата мощ. Живеете в предишното доста повече, в сравнение с сте подготвени да си признаете.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР