Те изглеждат като двойка, която няма кой знае какви проблеми,

...
Те изглеждат като двойка, която няма кой знае какви проблеми,
Коментари Харесай

Защо той ми изневерява, но не ме напуска

Те наподобяват като двойка, която няма кой знае какви проблеми, само че става известно той ѝ изневерява. Позната история, нали? Всеки е чувал най-малко една такава. Такива истории приключват по два метода – има раздяла/развод или мъжът не напуща фамилията. Защо той изневерява, само че не скапва фамилията си?

Домът към момента е най-хубавото място за него, на което желае да бъде
Партньорката му се грижи добре за него, сигурен е в нейната преданост... Винаги има сготвено, облеклата му са поддържани, когато се прибере вкъщи, атмосферата му подхожда. Любовната му спекулация си е просто развлечение, а не причина да направи съществени промени в живота си. Дори и да няма обич сред него и брачната половинка му, в случай че налице има другарство и почитание, той ще избере да остане в „ зоната на комфорт “.

Просто се нуждае от „ отмора “
Някои от мъжете, които изневеряват на половинките си, в действителност имат положителни взаимоотношения с тях. Семейната среда е удобна, двете страни си имат своите отговорности. Но изневеряващият мъж не търси метод да напусне тази връзка, а просто се нуждае от къса „ отмора “ от нея.

Търси себе си, само че несполучливо
Има истории за мъже, които изневеряват на партньорката си, които се повтарят. Защо го вършат, в случай че има съгласие с нея, в случай че не желае да напуща фамилията? Някои от тях са недоволни от самите себе си. Не се усещат пълноценни като мъже и изневярата по някакъв метод повдига самочувствието им. Има и такива, които при основала се проблематична обстановка, намират „ избавление “ в изневярата.

Обича жена си
Как е допустимо да обичаш и да изневеряваш? Може би няма жена, която да не си задава този въпрос. Най-точно един мъж би могъл да отговори, съгласно мъжката им логичност. Но има мъже, които изпитват мощни усеща към половинките си, изневеряват им, само че одобряват акта си на машинация като тип култ.

Няма храброст да сътвори семейство с друга
Има мъже, които са живели с половинките си години наред, били са примерни сътрудници, само че внезапно срещат жена, с която изневеряват и в която откриват своята сродна душа. Това ново и мощно възприятие, може да подейства разтърсващо и мъжът да се раздели с досегашната си партньорка, с цел да сътвори ново семейство. Но не всички мъже поставят завършек на дългогодишната си връзка. Някои се опасяват от новото начало.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР