Те избраха за локация покрива на култова столична сграда, където

...
Те избраха за локация покрива на култова столична сграда, където
Коментари Харесай

Звездни гости и нова колекция за 9 години Алеса

Те избраха за локация покрива на паметна столична постройка, където звездни посетители, се разположиха на маси към басейна и под звуците на музикален акомпанимент от цигулка и саксофон – надлежно от Огнян Цветанов и Мартин Денков, изгледаха прелестните моделки, които дойдоха на празненството с розова лимузина, а по-късно дефилираха с най-новата сбирка на марката.

„ Освен това празненство, подаряваме на нас и на всички наши клиентки новата ни сбирка, която ще бъде налична до дни “, споделиха виновничките за грандиозното събитие- Мими и Мая.

Главната организаторка на мероприятието бе Вероника Михнева, която се погрижи гостите да се усещат прелестно. Сред звездите бяха видяни изпълнителят Криско дружно с половинката си Цвети, както и ДимчоУ със брачната половинка си Веси.

Младите очаквания на фолк музиката Лидия, Десита и Диона, също почетоха рождения ден на обичания бранд и през цялата вечер се забавляваха в компанията на колежките си от поп сцената- близначките Алекс и Влади.



На празненството участваха още миските Тамара Георгиева, Габриела Топалова и Радост Тодорова, придружавана от избраник й футболистът на Тула – Георги Костадинов, певицата и дизайнер Ива Атанасова – IVY и доста други. Звездният рожден ден не пропусна и фотографът на звездите- Костадин Кръстев – Коко.

Голям интерес провокира фактът, че всички дами бяха облечени в тоалети на Алеса и бяха една същинска войска от хубост, жанр и съблазън. За още повече усмивки измежду гостите се погрижи Маг Андреас, който направи впечатляващ номер с летяща във въздуха маса и озадачаващ трик с тесте карти. Партито стана още по-горещо когато пол денс повелителките Симона и Бояна демонстрираха акробатични номера, а знойните им тела бяха прегърнати от Алеса-трика.

След многоетажната торта и заря, която освети небето над София повече от 15 минути, на сцената излезе Криско, който безусловно взриви градуса на положителното въодушевление дотолкоз, че красивата Мими хвана микрофона и изпя с него в дует парчето „ Искам да бъда с теб “, а гостите наградиха с бурни аплодисменти музикалната й изява. Партито продължи до дребните часове на нощта, а за музикалното оформление се погрижи DJ Spirit. Водещ бе Гери Дончева. Всички посетители пожелаха на сестрите Алеса още повече триумфи и обявиха, че България е дребна за гения им.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР