Те имат много пари, наели са най-добрите фирми за пиар

...
Те имат много пари, наели са най-добрите фирми за пиар
Коментари Харесай

Бойко Борисов: 30 дни ги няма, спряха кражбите и бензинът падна с 30 ст.

" Те имат доста пари, наели са най-хубавите компании за пиар - и черен, и бял. 30 дни ги няма, по стотинка дневно, бензинът падна с 30 ст. “, съобщи водачът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов в границите на предизборната си обиколка в Хасково.

" Говорят за арести, тези следствия ще ги създадем, има проверяващи организации тук и в чужбина. Тея посреднически компании, приказваме за 4,760 милиарда, по сметки на Национален статистически институт, са отпътували към Русия. Има и трагични събития по високите етажи на " Газпром ", на " Лукойл ", това съм видял по новините. Василев самичък се опровергава с казаното от Радев, ние дори и не се месим в разногласието. Българите към този момент се объркаха, ето, вие сте зареждали през тези месеци на бензиностанциите и знаете какво е придвижването на цените. И служебното държавно управление, като спря една част от кражбата, с 30% са свалили, другите 70% къде са? Трябва да ги смъкват още на следващия ден! Става въпрос за стотици милиони кражба, ние ги смятахме по 30 млн. дневно, 900 млн. на месец. Плаха е, само че е вярна посоката им, да не чакат да изтекат още 700-800 млн. в идващите дни ", изясни Борисов.

" Василев в този момент се сети, че идва отоплителният сезон. С кой ли не съм работил през последните 20 година, само че такива не съм чул дори и от Сашо Томов. Те стопираха контракта с " Газпром " и оставиха страната с един танкер. Нашето вместилище е цялостно на половина и има наглостта да упреква служебното държавно управление. С какво " Промяната " е съдействала за тази връзка? Те споделят, че не им стигнало времето? Рашков беше година и половина министър, те бяха служебни министри при Радев, правеха политиката на служебното държавно управление на Янев и Радев ", продължи Бойко Борисов.

" Излизат тези хора с опорките си и ни споделят, че не им стигнало времето за година и половина. Първата интернационална среща, която са провели Кирил и Асен, е била в министерство на финансите с " Лукойл ", сподели Бойко Борисов.

" Можем да помогнем и в този момент ", сподели Борисов и напомни, че по негово време, е нямало мигрантски напън, а брутният вътрешен артикул е растял със постоянни темпове.

" Каква градска десница ми приказват? Те, в случай че имаха обикновен принцип, с Българска социалистическа партия не би трябвало да си приказват. Мога да се обзаложа, че и зад Океана към този момент не ги одобряват ", отсече още водачът на ГЕРБ.

" Ние сме страна, която носи всички опасности от Запорожие, всеки ден поради това виждам новините, става ми притеснително. Всичко друго България си създава - ток, храни и всичко. В сряда ще представим един огромен проект за възобновяване във всяка една сфера, екипите на ГЕРБ го създадоха, те за две години и проект не внесоха. Тази война би трябвало да свърши, тя е неприятна и за украинците, и за руснаците, още по-лоша е за нас, които им поносим нападенията. Незабавно да спрат тази кръвопролитна война. И по тази причина ще оказваме помощ, оръжие, каквото е належащо. Усещате ли в гласа на Ердоган, че сподели от Босна на Гърция, че някоя нощ може да ги навестят? Те са ни съседи. Украйна и Русия се бият, Косово и Сърбия щяха да се сбият поради едни табели. И вместо да вземем образец от надписа на Народното събрание...

Най-добрата зелена батерия в света е ПАВЕЦ " Чаира ", най-хубавото, което са създали комунистите, би трябвало да строим язовири, падове, вецове. Ще пристигна едно младо и зелено потомство и ще кажат за слънчевите паркове да се махат тези стъкла, те са и грозни. Светът се трансформира, едните срещу въглищата, другите срещу нуклеарната сила, България има всичко - реки, би трябвало да ги ловим. Климатът се трансформира, в сряда ще представим проекта, ползвахме най-хубавите хидроинженери. Който желае да ни пенсионира. Който има сходен документ, с тях сме ", приключи Бойко Борисов.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР