Те бяха навсякъде с автомати, разказва пред BBC Гили Йоскович

...
Те бяха навсякъде с автомати, разказва пред BBC Гили Йоскович
Коментари Харесай

Стреляха дърво по дърво: Стотици на музикален фестивал в Ивицата Газа се оказват в капана на куршумите на ...

" Те бяха на всички места с автомати ", споделя пред BBC Гили Йоскович - една от посетителките на музикалния фестивал.

Въоръжените мъже идват от няколко места. 

Йоскович хукнва да бяга към дребна гора с помело.

" Това беше второто ми укритие. Те бяха на всички места към мен. Вървяха дърво по дърво, на всички места. Видях по какъв начин умират хора в близост. Чух терористите да отварят огромен микробус и да вземат още оръжия. Бяха в региона три часа ", спомня си дамата. 

ใต้คลิปบอกว่าชาวอิสราเอลวิ่งหนีตายจากกลุ่มฮามาสที่ระดมยิงใส่ ผู้ที่ไปร่วมเทศกาล (น่าจะดนตรี) ที่คิบบุตช์ ทางตอนใต้ของ
— стою з україною?? (@Benzeyloveluv)

" Хаарец ", един от най-големите израелски вестници, разказа сцената като " кръвопролитие " и " полесражение " и заяви, че терористи на мотоциклети са се врязали в тълпата, " откривайки огън ". Партито е трябвало да продължи през цялата нощ с музика и танци. То е било проведено в чест един от най-радостните празници в еврейския календар – Сукот. Музикалният фестивал се организира навън в селски региони покрай границата сред Газа и Израел. 

 

Десетки са взети за заложници по време на най-голямата ескалация на напрежението сред Израел и " Хамас ". Твърди се, че огромна част от тях са били похитени точно по време на музикалния фестивал. Загинали при офанзивата са над 500 души, а размяната на огън продължава и към този миг. Сред тях има доста младежи. В обществените мрежи обикаля фотография на момиче, което е било изнасилено и убито от терористичната формация.

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР