Те бяха годеници и дори се говори, че са се

...
Те бяха годеници и дори се говори, че са се
Коментари Харесай

Взрив! Кристиана Канева за раздялата с Джино: Добър е, но е прост! Искам нещо повече...

Те бяха годеници и даже се приказва, че са се венчали скрито предходната година. Преди месеци им се роди и щерката Занаила, която обаче не съумя да затвори пукнатините посред им. Да, приказваме за Джино Бианкалана и Кристиана Канева, които завършиха общия си път дружно.

Как ще се грижат оттук нататък за детето си и къде ще живеят при все, че Джино постоянно населява и Чикаго, не е ясно, само че е реалност, че са спрели да се следват в мрежите и не са оставили и една своя обща фотография за спомен. Кристиана даже е премахнала фотосите на дъщеричката си с Джино, което приказва доста.

Бианкалана сподели, че е афектиран от обичаната си и че решението за края им е нейно, само че не става дума за различен мъж или жена. Близки до Канева обясниха, че просто тя към този момент е съвсем на 30 години и гледа на живота си много по-зряло.

" Бях на 20 и нещо, още момиче, дете. Да, заплених се по него, въпреки всичко беше прочут. Джино е добър, има положително сърце, само че е простодушен. Не мога да пребивавам повече с него, желая нещо друго от живота и от индивида до себе си, тъй като парите и славата не са нищо. Искам развиване, а Джино няма такова, не и на интелектуално равнище ", признала неотдавна Кристиана пред свои близки.

Факт е, че тя е образована, доктор е и разликата в равнището й с Джино е голяма. Мнозина се чудеха на акъла й още преди 5 години, само че както самата тя разяснява, възрастта си споделя думата.

Тагове: Кристиана Канева Джино Бианкалана Джино Бианкалана и Кристиана Канева Занаила Чикаго
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР