Те бяха дует Тату, а днес двете момичета не се

...
Те бяха дует Тату, а днес двете момичета не се
Коментари Харесай

Момичетата от "Тату" не се понасят

Те бяха дует " Тату ", а през днешния ден двете девойки не се понасят. Сега Юлия Волкова е претендент за народен представител от партията на Путин, а Лена Катина не желае и да чува за нея и се радва на крепко семейство. Преди години съветският дует " Тату " бе абсурден, поради лесбийския имидж на девойките, който им наложи техният продуцент Иван Шаповалов. Самото име " t.A.T.u. " значи „ Та любит Ту " ( " Едната обича другата " ).

Днес Юлия се облича в строги костюми, носи косата си прибрана, а единственият ѝ аксесоар е дребен диамантен кръст. На пръв взор е мъчно да предположиш, че в края на предишния и началото на новия век, 36-годишната жена от клиповете на " Тату " е икона на LGBT общността. Тя ходеше с къса коса и ученическа униформа и се целуваше с дуетната си половинка на сцената. Идеята за ученическите униформи като театрален костюм идва от това, че девойките отивали на подготовки непосредствено след учебно заведение. Имиджът - две ученички в еднополово взаимодействие, е по концепция на Шаповалов, който добива ентусиазъм, откакто наподобява няколко нецензурен кино лентата.

След като Юлия напълно трансформира визията си с тази на неприятното момиче с къса черна коса, музикалните критици я дефинират като " буря ", " събитие ", " момиче цялостно със полова сила ".

През 2002 година " Тату " идват и в България. Въпреки нежната им възраст (Юлия е едвам на 17, а Лена на 18) те не пропуснаха да се целуват и на българска сцена. Освен концертите, които изнесоха, те бяха интервюирани и безусловно преследвани на всички места. Бяха и гостенки в " Шоуто на Слави ".

Чернокосото момиче извървява сложен път

Преди да стигне до политиката, Юлия извървява дълъг и нелек път. Дуетът " Тату " се разпада дефинитивно и необратимо през 2009 година, като преди този момент Волкова към този момент е родила две деца - щерка от филмовия режисьор Павел Сидоров и наследник от узбекистанския предприемач Парвиз Ясинов.

Рускинята не съумява да се задържи с нито един от двамата и се разделя с Ясинов през 2011 година

На идната година е диагностицирана с рак на гласните струни, месеци наред не може да приказва, камо ли да пее, и минава през серия интервенции.

За благополучие Юлия съумява да се възвърне и даже се пробва да стартира солова певческа кариера. Въпреки това към името ѝ се шуми поради всичко друго, само че не и поради музиката ѝ. Тя приема исляма, тъй като " го усеща по-близък до сърцето си ", въпреки че външният ѝ тип става все по-скандален.

Волкова е поддръжничка на Путин

Волкова признава, че постоянно е била бисексуална. Въпреки това в едно украинско вечерно шоу декларира, че в случай че синът ѝ съобщи, че е гей - тя обществено ще се отхвърли от него. " Мъжът би трябвало да е същински мъж ", отсича Юлия пред смаяните фенове и добавя, че за нея лесбийките са надалеч по-естетична панорама от хомосексуалните мъже.

Днес Волкова приказва за наболели проблеми на Русия като безработицата, неприятната инфраструктура и корупцията, въпреки и да не предлага съответни решения на тези проблеми.

Това не е толкоз шокиращо, колкото обстоятелството, че Юлия е неузнаваема. Тя явно се е възползвала обилно от свойствата на пластичната хирургия и козметичната промишленост и в следствие е с нетипично плътни устни и впечатляваща гръдна обиколка. Последната не може да бъде забелязана в предизборното ѝ видео в Instagram.

" Да, в предишното си не съм била политик, само че, както знаем, човек не се ражда политик - човек става политик ", декларира през днешния ден Юлия. Въпреки че е родена в Москва, сега тя е кандидатка за народен представител в Иваново от партията на Владимир Путин - " Единна Русия " на предварителните парламентарни избори в страната през есента.

Политическият анализатор Александър Кинев декларира пред съветското издание на " Свободна Европа ", че точно свадите към Волкова я водят към съветската политика. Той е на мнение, че " Единна Русия " напълно съзнателно се пробва да трансформира изборите в цирк и Юлия е идеалното лице за тази цел.

Катина се радва на крепко семейство

На този декор животът на Елена (Лена) Катина, другата половинка от съветския дует, наподобява много по-скучен. Противно на горещите целувки на сцената и в клиповете, в действителния живот девойките имат непреодолими разлики. Мнозина мислят, че те са приятелки от деца, само че в действителност са ловко подбрани измежду десетки девойки от продуцента Иван Шаповалов.

Той им обезпечава популярност в Русия и в Европа, само че Лена от много време счита, че концепцията " Тату " е сбъркана. С придвижване на времето Катина осъзнава, че образът им на ученички, влюбени една в друга, е въодушевен от жанровете за възрастни. Докато е в дуета, тя пази Шаповалов и го назовава талант, само че след разпада червенокосата певица признава, че в никакъв случай не е била хомосексуална.

В изявление за " Дейли Бийст " тя акцентира, че не си пада по дами и в живота си не е усещала привличане към личния пол. " На сцената играехме роля, като че ли сме във филм ", прецизира Катина.

Учудващо обаче точно Лена се оказва безжалостен бранител на правата на LGBTQ хората. По времето, когато Волкова споделя, че ще се отхвърли от сина си, в случай че се окаже гей, Катина написа в профилите си в обществените мрежи, че " всеки е свободен да обича който си изиска. Любовта си е обич ". Затова и клюки за размера на враждата сред Лена и Юлия витаят и до през днешния ден.

Свидетели настояват, че още преди формалната разлъка на дуета двете рускини упорствали да пътуват в обособени полети и да не се засичат, преди да излязат на сцената.

Волкова твърди, че в дома на Катина е изрязана от всички им общи фотоси. От своя страна Лена пък и до момента се подиграва си с несполучливата солова кариера на Юлия.

И двете дами изрично отхвърлят вид да се съберат още веднъж, даже и единствено за една ария. Затова и в този момент едната гледа към огромната политика, а другата - към щастливото си семейство с две деца и спорадичните участия в риалитита като " Маскирания артист " и " Танцувай със звездите ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР