...

</TD
Разгромените на изборите партии, които имаха претенции, че ще получат
Коментари Харесай

Екзекуторът ще управлява с жертвите си, а те квичат от кеф


Екзекуторът на Българска социалистическа партия, " Демократична България “ и " ИТН “ няма избор, с изключение на да ръководи с жертвите си, защото с тях е по-лесно. Нали ги виждате – водачите им подадоха оставки, панталоните им са свалени до земята и нямат нищо срещу да ги заклещят в ъгъла.

Христо Иванов е увиснал зад Кирил Петков след първата им следизборна среща  и гледа ту в тавана, ту в пода. Били съидейници, само че единият има 25 %, а на другия му останаха 6 след 11 юли. Христо в действителност имаше тип на жертва, очакваща да го целунат по челото. И ще го целунат. А Кирил чака да чуе цвилене от признателност. Сигурно ще го чуе. Да виждате някакъв по-смислен ход на Иванов и Атанасов?

Възторжена от телефонно позвъняване била и Корнелия Нинова. Лично й звъннал Кирил Петков. Вместо да му затвори телефона и да каже, че с лъжци не приказва, тя му паднала в краката. За едни огризки става въпрос след разгрома на партията й.

А Слави Трифонов направо паднал от дивана, чувайки гласа на Петков. Бил подготвен на всичко, за  да има устойчиво държавно управление и няма да пречи. Всъщност, това му е останало – да не пречи, защото другото свърши. Сякаш той, Тошко и Филип Станев не ни убеждаваха, че тия двамата – харвардските момчета, са лъжци и мошеници. И то от трибуната на Народното събрание.

Екзекуторът – Политическа партия, е наясно, че би трябвало да ръководи с партии, изгубили доверието на гласоподавателя. Вади ги от килера и хоп – във властта, през задния вход, защото на парадния ще ги питат за какво цвилят.

В единия завършек на новата политическа трапеза ще видите единствено едни пръсти – обезверено вкопчили се в масата, забили нокти в нея. Удобно е за екзекутора – постоянно може да ги пляска. В комфортен миг и напълно да ги довърши.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР