Здравейте, уважаема медия! Пиша ви поради редицата сигнали за безобразията

...
</TD
>Здравейте, уважаема медия! Пиша ви поради редицата сигнали за безобразията
Коментари Харесай

Читател: Безобразия!

Здравейте, уважаема медия! Пиша ви заради редицата сигнали за безобразията в градския превоз в Пловдив, при което съм доста засегнат, написа четец на Plovdiv24.bg . И продължава:

" Искам да задам няколко въпроса към Община Пловдив:

Защо мислите, че компанията “Хеброс бус " единствено нарушава контракта, като другите превозвачи също го вършат?

Защо си мислите, че като прехвърлихте линии 4 и 10 към различен транспортьор, ще се оправи ситуацията, като още от първия ден по тези линии са пуснати рейсове, които не дават отговор на съответния контракт?

Като говорите за връщане на старите написания, за какво не го направихте тъкмо в този момент?

Защо това новосъздадено общинско сдружение не е почнало да действа?

, която всяка събота от 21:00 часа пропуща спирки, при изискване, че има чакащи пасажери. От редицата сигнали, които съм прочел за тази линия, би трябвало да се приключи договорът с превозвачът, който обслужва въпросната линия, а в тази ситуация не се приключва. Това някакво прикриване на компаниите ли е?

Другото недоволство е за “легендарната десетка ", която всяка заран от 6:50 часа се препълва и през множеството време заставам прав. Имаше и случай, при който я чаках 40 минути, както беше по времето на " Хеброс бус ". Според мен би трябвало да се пуснат най-малко два огромни рейса или да се върне разписанието от 10 коли, както беше по времето на Чолаков.

Специално се обръщам към Петко Ангелов, който обслужва тези линии:

Като доставихте тези нови рейсове, не да ги пуснете по линии, като 1,12 и 44, а по 4 и 10, които са също едни от най-основните в градския превоз. А за линия 66 си оправите разписанията.

Лек ден и радостни празници ви искам! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР