Здравейте, уважаема медия. Искам да споделя за един сравнително често

...
</TD
>Здравейте, уважаема медия. Искам да споделя за един сравнително често
Коментари Харесай

Пловдивчанин каза защо виртуалните табла по спирките са неточни

" Здравейте, уважаема медия. Искам да споделя за един относително постоянно срещащ се проблем: значително водачи (независимо от превозвача) не се чекират в системата при осъществяване на курсовете и надлежно липсват от графика.

Това за мен е съществено нарушаване, тъй като на процедура все едно няма рейс, който публично извършва курса и този рейс не може са бъде проследен. Преди дни например чакахме с жена ми 1-ца на " Билла " в посока " Коматево " - пристигна рейс в 20.15 часа, без въобще да го има в графика маркиран някъде. Автобус-фантом.

На таблото пишеше за идващия, чак в 20.45. Вътре в рейса откакто се качихме, погледнах на валидатора за карти известието - което беше “Идентификация лидер ", потвърждаващо обстоятелството за неналичието на този рейс и курс от системите за следене.

Редно е общината да не позволява такива произволи. Все едно аз да отида на работа и да не си чекирам картата за начало на деня, само че да се повеждам на работа! По линия 1 не го вършат постоянно това, само че по други линии е всекидневие.

Затова са много неточни виртуалните табла по спирките, които демонстрират по кое време ще мине идващия рейс. На процедура са безсмислени тези табла с минутите до идване, в случай че водачите не се чекират в системата ", написа до Plovdiv24.bg постоянен четец на медията ни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР