Здравейте, уважаема медия! Искам да изкажа поредната гавра от страна

...
</TD
>Здравейте, уважаема медия! Искам да изкажа поредната гавра от страна
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Това е гавра!

Здравейте, уважаема медия! Искам да изкажа следващата подигравка от страна на фирмата-превозвач, която обслужва линия 10. От заместник-кмета по превоз ни оповестиха, че , а дали е по този начин? Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си. И прибавя:

" На 10.10.2022 година на спирка " Форум Тракия " от 6:30 до 7:00 ч. не се появи рейс по линията, като от 6:42 трябваше да се появи от жк " Тракия " А13. Имаше и доста хора на спирката, които очевидно също са чакали въпросната линия. През това време са минали няколко рейса по линии 4, 17, 29, 66, 18. 

Подавал съм сигнали до ОКТ и до фирмата-превозвач, като резултатът е нулев. Дори от фирмата-превозвач не чаках, че ще получа такова грозно отношение! Преди имаше сигнал по същата линия за промяна на маршрут, който не е одобрен от Общината, като получих още веднъж същото грозно отношение, като даже се наложи да затворя телефона, с цел да няма неприятности. 

Не разбирам за какво, като Общината трансферира линия 6 към различен транспортьор, ще се усъвършенства обстановката? Според мен няма, тъй като другите превозвачи ще пуснат рейсове вид " щъркел " по тази линия и хората от ден на ден ще недоволстват. А като не може сегашният да я обслужва, Общината най-добре да си я вземе и да я вкара в новосъздаденото общинско сдружение по превоз, а точно , при което трябваше по този начин и да създадат с линия 10. 

Искам Общината да следи освен две автобусни линии, а целия градски превоз, тъй като има доста недоволства от жители, а никакви дейности не се подхващат, като очевидно се работи против транспортьор, който се грижи за удобството на Пловдивчани. И съвет за хората, които са получили това грозно отношение от чиновник на която и да е транспортна компания: търсете си правата! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР