Здравейте, снощи в час пик пазарувах в Лидл. И какво

...
</TD
>Здравейте, снощи в час пик пазарувах в Лидл. И какво
Коментари Харесай

Ядосан клиент: Евала на голямата верига!

" Здравейте, нощес в час пик пазарих в " Лидл ". И какво се оказва на касата? В брошурата на няколко страници и на няколко места в приложението се популяризира самун 1+1. Да, но не! Отиваш на касата с задействан ваучър в приложението, само че хлябът не е 1+1, оправданието беше: " Ами знаем, само че нищо не можем да създадем ", несъмнено, върнах го.

Така четец на Plovdiv24.bg стартира описа си за това, през което е минал в магазина на въпросната хранителна верига на бул. " Пещерско шосе " в Пловдив. И добавя:

" Малко по-късно се сетих да си ревизира касовата записка, тъй като си бях купил и вафли с ваучър. Изненада и те са си на действителната цена. Отидох да си диря отстъпката, касиерът ми сподели " по-добре ги върни " Лидл плюс " не работи ".

Евала на огромната верига в миг, в който има най-вече клиенти, промоциите им не работят. Интересно дали не е съзнателно, тъй като какъв брой хора нямат навика да си гледат касовите бележки и когато схванат, към този момент не им е преференциално да се върнат до магазина.

Надявам се да публикувате това, тъй като на скапаните вериги към този момент им стана табиет или да имат проблем с доставката, или да имат техническа неточност в брошурите, или да не им работят приложенията и всичко това за да бъде " публично " и безнаказано прекаран потребителят ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР