Здравейте, искам да изразя несъгласието си със съставения протокол за

...
</TD
>Здравейте, искам да изразя несъгласието си със съставения протокол за
Коментари Харесай

Ето какво се случи на клиент, който купи обувки и опита да ги върне след 6 месеца

" Здравейте, желая да изразя несъгласието си със формирания протокол за отвод на претенция от некомпетентни за мен чиновници на магазин " Декатлон " в Пловдив ", написа до Plovdiv24.bg наш четец. И изясни защо по-точно става въпрос:

" Въпросните детски обувки са с ясно изразен заводски недостатък, който е показан във видеоклипа. Самата кожа е с рехава конструкция още от закупуването на дадения модел детски обувки, като всички налични все още на покупката бяха идентични, което приказва за серийно произвеждане на модела по този метод, а не за индивидуален случай!

Служителите бяха заети със своите си задължения и гледаха да се отърват от " навлек " като мен допустимо най-бързо. Беше поискано от мен да пристигна и шефът, който в началото съобщи, че също е доста ангажиран, само че въпреки всичко пристигна и още веднъж побърза да ме " отсвири " с думите " Нали сътрудниците са ви споделили към този момент, че няма да одобряват претенция ".

Беше ми обяснено с всевъзможни доводи, че дефектът се е появил в резултат на носене и към този момент са минали шест месеца. Но обувките са купени на 22.09.22г., а аз представям претенция преди приключването на тези характерни шест месеца, упоменати и в гаранционните условия.

" В случай, че претенцията за претенция се направи до 6 месеца след закупуване на продукта, е обвързване на " Декатлон " да потвърди съществуването или неналичието на недостатък. "  

Щетата била външна, като по този начин и не дефинираха какво имат поради. Демонстрациите от клиповете бяха показани на шефа онлайн и отговорът му беше " Господине, това не е естествена кожа и по тази причина по този начин се рони и надлежно това е обикновено и не се покрива от гаранцията, която е единствено за разлепяне! Кое в тази ситуация е обикновено?

Да се разпадат обувките на детето или това, че на етикета и уеб страницата е упоменато, че въпросните детски обувки са от естествена кожа! Ако детските обувки не са от естествена кожа, това автоматизирано значи, че вкарват в подвеждане клиентите, които купуват тази стока!

С извънредно успокоение обявиха, че ще ми издадат протокол, който да отнеса към КЗП и да  купя други обувки, тъй като това било обикновено. В същият този миг техен сътрудник направи претенция на маратонки, които бяха увити в тъмна найлонова чанта и с незадълбочен взор служителката му върна парите за покупката.

Това може да се види на записите от видеокамерите, а часът е 16:40 ч. на 21.03.23. Като постоянен клиент на магазина реакцията на тези чиновници беше извънредно неетична и по никакъв метод не демонстрираха, че желаят да ме задържат като клиент!

Не бих траял да навестявам " Декатлон ", откакто отношението е такова, а и съответната стока не дава отговор на качество и условия. Като умозаключение желая да заявя, че не съм желал да ми бъде възобновена сумата за покупката, както е отразено в протокола, а съответните детски обувки да бъдат сменени със същите налични в магазина! 

Отговорът на потегляне беше, изтъквам, " Те от КЗП ще дойдат наложително и ние ще им разбираем ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР