застана отново начело на РУО - Пловдив, а изпълняващият

...
</TD
> застана отново начело на РУО - Пловдив, а изпълняващият
Коментари Харесай

Иванка Киркова отново е шеф на РУО Пловдив!

застана още веднъж отпред на РУО - Пловдив, а изпълняващият длъжността  Рангел Райчев се върна на предходната си позиция в МОН, предава Plovdiv24.bg .

В навечерието на състезанията за шефове на учебни заведения от Министерство на образованието и науката направиха рокадата. Целта на разместванието бе безпристрастност при провеждането на състезанията.

Със заповед на министъра на образованието за два месеца в София и стана шеф отдел " Организационна активност " в дирекция " Организация и надзор " на МОН, а титулярният началник Рангел Райчев оглави РУО - Пловдив. 

Рокадата завърши с края на. Миналия петък публично бяха оповестени резултатите, съгласно които са определени шефове на 13 от извършени състезания за 18 учебни заведения в Пловдив и региона.

Без шеф титуляр остават главните учебни заведения в селата Стрелци, Паничери, Дълбок извор (Първомайско) и Чалъкови (общ. Раковски), както и ромския лицей в Пловдив - СУ " Найден Геров ". Те ще се ръководят от краткотрайно изпълняващ длъжността до избор на нов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР