Защо всеки човек, без да осъзнава, притежава и изпълнява функциите

...
</TD
>Защо всеки човек, без да осъзнава, притежава и изпълнява функциите
Коментари Харесай

Д-р Антон Танев прикова вниманието на лекари и учени с лекция за вълновите технологии

Защо всеки човек, без да осъзнава, има и извършва функционалностите на суперкомпютър? Отговорът на този въпрос научиха присъстващите на лекцията на доктор Антон Танев, която се състоя в Медицинския факултет на Университет " Проф. доктор Асен Златаров “.

Форумът се състоя за първи път в Бургас при огромен интерес. Доктор Танев е прочут като част от екипа на " УниХимко Терм “, които дружно с учени от бургаския университет създадоха новаторския артикул термохромен знак.

Лекцията под мотото " Съвременната медицина през погледа на биохимичната физика “ събра в аулата ректора на университета проф. доктор Магдалена Миткова, зам.-ректора доцент доктор Светлана Желева, която беше и модератор, декана на Медицинския факултет проф. доктор Христо Бозов, лекари, учени и възпитаници с техните преподаватели от Профилираната гимназия за непознати езици " Васил Левски “ – Бургас.

Д-р Танев описа за вълновите технологии и тяхното приложение при слагане на точна първична диагноза и осъществяване на вярно самостоятелно лекуване.

Вниманието на аудиторията беше приковано от диалога по какъв начин могат да споделят естествения разсъдък (на човешкия организъм) и изкуствения (компютърен) разсъдък за възстановяване профилактиката, диагностиката и лекуването. " Защо продължаваме да търсим способи за диагностика, а заобикаляме вълновите технологии, като травмираме организма си, вместо да го запитаме? “, пита риторично атрактивният преподавател. Той неведнъж акцентира, че в случай че има материя, има и лъчение, тъй като никой не е в положение да оспорва съществуването на главните две форми на материята – вещева и полева. Ако няма материя, значи няма и лъчение. Ако се унищожи излъчването, материята престава да съществува и е реалност е, че сред тези две форми на материята липсва граница.

В момента към този момент е допустимо самостоятелно тестване на всички типове храни, други субстанции (медикаменти, препарати и др.) и всяка процедура, проникващи във всеки организъм, благодарение на което в действително време се дефинират както непосредствените, по този начин и дълготрайните резултати върху този организъм.

Цялата лекция е обвързвана с вярата в напредъка на медицината в компилация с другите съпътстващия я науки.

Срещата се провежда с поддръжката на Научноизследователски институт при Университет " Проф. доктор Асен Златаров “ и Национална пациентска организация " Инфоздраве “ – гр. София.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР