Започна Националната среща на лидерите на Продължаваме промяната“ с кметове

...
</TD
>Започна Националната среща на лидерите на Продължаваме промяната“ с кметове
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград: Спечелихме най-ключовите градове в България, но във всеки един от тях има огромни натрупани проблеми

Започна Националната среща на водачите на " Продължаваме промяната “ с кметове и общински съветници от цялата страна, която се организира в Благоевград, съобщи кореспондент на " Фокус “.

Официалното начало на събитието сложи кметът на общината, който съобщи пред присъстващите, че от " Продължаваме промяната “ са съумели да завоюват доста паметни градове в България и то едни от най-ключовите. " Оттук нататък стартира още по-трудното за всички нас. Във всички градове има големи насъбрани проблеми, а едни хора, които управляваха 12 години ни оставиха градове с големи задължения. Да се чуди човек защо са употребени тези заеми като не виждаме нищо против тях “, сподели още той.

изрази убеденост, че още идната година определените кметове на " Продължаваме промяната “ ще съумеят да създадат по този начин, че да има ред в общинските администрации, в разходната част и в общинските сдружения. " Ще създадем по този начин, че всички да стартират да работят за нашите общини, градове и страната, а не за едни хора “, добави той.

Специални посетители на събитието са министър председателят акад., финансовият министър, кметът на София и кметът на Пазарджик.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР