Запалиха хале в Пловдив, снимайки музикален клип. Огнените снимки бяха

...
</TD
>Запалиха хале в Пловдив, снимайки музикален клип. Огнените снимки бяха
Коментари Харесай

Запалиха хале в Пловдив, снимайки музикален клип

Запалиха хале в Пловдив, снимайки музикален клип. Огнените фотоси бяха част от музикалното видео на Татяна. Тя е пианист на международно равнище и има зад тила си многочислени участия и концерти по целия свят. Музиката е в нейното сърце безусловно цялостен живот, тъй като тя стартира своя път с пианото едвам на 5-годишна възраст.

За благополучие огънят не съумя да обхване цялото хале, тъй като момчетата от Respect Records знаят какво вършат. Всичко това е един апокалиптичен сюжет, в центъра на който седи една изцяло спокойна жена и свири на порутен роял.

" Казват, че хубостта ще избави света, само че аз ще прибавя и музиката в това избавление. На доста неща се нагледах, обикаляйки и свирейки из нашата планета, само че разбрах, че това, което търсим и това, което може да ни сдобри със самите нас, е вътре в нас. Така взех решение да се прибера в България и да работя по музиката, по това, което изсвирвам и по този начин да покажа на хората една друга позиция ", обясни Татяна.

Пловдив в действителност може да се гордее, че се основават такива неща тук. Зад продукцията стоят Цветан Николаев от Respect, Веселин Тончев и Петьо Станков.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР