За втора поредна година фестивалът SOLAR избра Пловдив са свой

...
</TD
>За втора поредна година фестивалът SOLAR избра Пловдив са свой
Коментари Харесай

За втора година фестивалът SOLAR разлюля града

За втора поредна година фестивалът SOLAR избра Пловдив са собствен дом. След миналогодишния им величествен триумф дружно с изпълнителя Skepta и DJ Armin Van Buuren, феновете имаха опция да се насладят на голям брой DJ с хедлайнър Afrojack през миналия уикенд, видя  Plovdiv24.bg .

Пловдивчани и посетители на града се забавляваха чак до утринните часове под звуците на международни DJ на Гребната база.

След разговор с присъстващи те споделиха, че събитието е ужасно и се радват, че се случват подобен вид фестивали. Нямало е почитател, който да се изплаши и от късия дъжд и да си тръгне преди края на празненството. 

Този вид културни събития събират почитатели от цяла България, които комбинират разходка в града и концерт. Те споделят, че тук всички обичат да партитата и има страхотна атмосфера.

Сравнявайки го, обаче с предходната година, намират отрицателна наклонност. Тази година сцената е била ситуирана на по-малка повърхност. Предвид топлото време неналичието на повече пространство би основало прочут дискомфорт и причина за случай измежду посетителите. За благополучие произшествия са липсвали.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР