За пръв път от 18 години листата на БСП в

...
</TD
>За пръв път от 18 години листата на БСП в
Коментари Харесай

БСП регистрира в 16 РИК кандидатите за депутати

За пръв път от 18 години листата на Българска социалистическа партия в Пловдив се води от пловдивчанин. Това е градският водач, който дружно със заместник-председателя на партията записаха в 16 РИК кандидатската листа за присъединяване в изборите на 2 април, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Листата на Българска социалистическа партия се състои от 24 претенденти. Втори е художникът Матей Матеев, трети патоанатомът доцент Илия Биволарски, следват юрист Наум Китанов и младата социалистка Марина Узунова. Под №10 е представителката на съдружния сътрудник Теодора Николаева. 

" Разчитаме да подобрим резултатите по отношение на предходните избори. Има хора, които се записаха в други листи. Смутен съм. Тези хора разрушаваха нашата партийна организация " - разяснява лидерът. " Отцепниците не са доста. Те от дълго време не работят за Българска социалистическа партия, нито на предходната, нито на по-предната акция. Не мисля, че ще окаже резултат " - добави, който две следващи акции водеше листата на социалистите в Пловдив. Убеден е, че в България ще има мощна левица, структурирана към Българска социалистическа партия.

Вигенин показа, че Пловдив остава в сърцето и мозъка му, защото има редица инфраструктурни планове, които имат потребност от държавна поддръжка, и, в случай че има устойчиво държавно управление и парламент, той ще работи за реализацията им. Призна, че Панаирът е една от раните на Пловдив и изрази вяра, че нова локална власт наесен може да завърши тематиката.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР